Ο Κίσινγκερ… «συμβούλευσε» τον Μακρόν: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ γλυτώνει η Ευρώπη ΤΩΡΑ τον πόλεμο

Τι δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος που προκάλεσε αίσθηση...

Ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε ότι είναι απαραίτητο να «σεβόμαστε την Ρωσία και τον ρωσικό λαό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα είναι αδύνατο να μιλήσουμε για μια «διαρκή ειρήνη» εάν η Ρωσία δεν είναι μέρος της «μεγάλης αρχιτεκτονικής του κόσμου».

Οι δηλώσεις του Γάλλου επικεφαλής κινούνται στο πνεύμα Κίσινγκερ, ο οποίος είχε προειδοποιήσει να αφήσουν την Ουκρανία να φινλανδοποιηθεί, καθώς η Ρωσία ΔΕΝ πρόκειται να αποδεχθεί είσοδό της στο ΝΑΤΟ.

Προκειμένου να αποφευχθεί ή έστω να καθυστερήσει η παγκόσμια αντιπαράθεση στα πεδίο της μάχης, η Δύση θα πρέπει να σεβαστεί την Ρωσία και να διαπραγματευτεί μαζί της χωρίς πογκρόμ εναντίον Ρώσων πολιτών.

Ο Μακρόν τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Ρωσία πρέπει επίσης να γίνεται σεβαστή ως χώρα και ως λαός γιατί «δεν υπάρχει διαρκής ειρήνη αν η Ρωσία δεν είναι (μέρος)… μιας μεγάλης αρχιτεκτονικής ειρήνης στην ήπειρό μας. Γιατί η ιστορία και η γεωγραφία είναι πεισματάρες».

Η ρωσική επίθεση, που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου, εντείνεται και ο Ρώσος πρόεδρος έθεσε ως προκαταρκτικό όρο για την επίλυση της σύγκρουσης το Κίεβο να αποδεχθεί αιτήματα της Μόσχας, ιδιαίτερα ένα ουδέτερο καθεστώς για την χώρα.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί