Ο 45χρονος Αμερικανός ηθοποιός είναι γνωστός για το ότι υποδύεται ήρωες ταινιών υπερπαραγωγής, αλλά λέει ότι η φήμη και οι διακρίσεις δεν σημαίνουν τίποτα μπροστά στον Ιησού.
Ο Πρατ καθιερώθηκε πρωταγωνιστώντας σε δύο σειρές ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις, στο Guardians of the Galaxy και στην τριλογία Jurassic World.
“Νοιάζομαι αρκετά για τον Ιησού για να πάρω δημόσια θέση, ακόμα κι αν μου κοστίσει. Θα μπορούσε να μου κοστίσει τα πάντα, αλλά δεν με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο για μένα γιατί αυτό καλούμαι να κάνω, εκεί είναι η καρδιά μου”, είπε πρόσφατα στην Christian Post .
“Είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου με την κατανόηση ότι ο πατέρας τους δεν ντρεπόταν για την πίστη του στον Ιησού και με βαθιά κατανόηση της δύναμης της προσευχής, της χάρης και της αγάπης και της χαράς που μπορεί να προέλθει από μια σχέση με τον Ιησού. … Δεν ακούτε πολλά από τους ανθρώπους της διασκέδασης, αλλά είμαι αυτός που είμαι”, συνέχισε. “Δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από αυτό. Μια πόλη σε ένα λόφο δεν μπορεί να κρυφτεί.”
Δεν ήταν πάντα έτσι για τον Πρατ. Παραδέχτηκε ότι πάλεψε με την αμφιβολία και πάλευε να αφιερώσει όλη του την καρδιά στον Θεό.
Όπως ανέφερε το CBN News, ο Πρατ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Page Six κατά τη διάρκεια μιας προβολής της Cinema Society για το “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, το 2023 ότι περιμένει ακούσει την κριτική.
«Αυτό δεν είναι τίποτα καινούργιο, δεν είναι τίποτα καινούργιο, ξέρεις», είπε ο Πρατ και αναφέρθηκε στο Ευαγγέλιο του Ιωάννη: “Αν σας μισεί ο κόσμος, να ξέρετε πως πριν από σας εμένα έχει μισήσει. Αν ανήκατε στον κόσμο, τότε ο κόσμος θα σας αγαπούσε σαν κάτι δικό του. Επειδή όμως δεν ανήκετε στον κόσμο, αφού εγώ σας διάλεξα και σας ξεχώρισα από τον κόσμο, γι’ αυτό σας μισεί ο κόσμος. Αυτό είναι από το Ευαγγέλιο του Ιωάννη 15:18-20.”
Συνέχισε, «Έτσι είναι, τίποτα καινούργιο – πριν από 2.000 χρόνια, μισούσαν [τον Ιησού] επίσης».
«Αυτή η πλατφόρμα επικοινωνίας μου δόθηκε για έναν λόγο», είπε στην Christian Post. “Θέλω να επιβεβαιώσω τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Χριστό. Θέλω να με ακούσουν και να πουν, “Ουάου, αυτό είναι ωραίο. Θα σηκωθώ στη δουλειά σήμερα και θα το πω.” Αλλά θέλω επίσης να προσεγγίσω τους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο Θεός… Θέλω να γίνω φως σε ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ φως, αλλά έχουν απομακρυνθεί από αυτό.
Ο ηθοποιός προσθέτει ότι είναι δουλειά του να «είναι φως» και να επικεντρώνεται σε ό,τι είναι σημαντικό.
«Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι να μιλάω για τον Ιησού», πρόσθεσε.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άγρια επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι: Νεκρός 37χρονος, τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά
- The Telegraph: «Οι βρετανικές Ε.Δ. θα αποκτήσουν δυνατότητα να καταρρίπτουν drones»
- Με αστάθεια κάνει “ποδαρικό” η νέα εβδομάδα: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές -Ο καιρός μέχρι Παρασκευή
- Στην φυλακή δύο αδέλφια από την Συρία για την υπόθεση απάτης σε βάρος του ΕΦΚΑ
- Δύο Ρώσους πολίτες σκότωσαν οι Ουκρανοί με επίθεση drone
- Μαρόκο: Μέτρα για τη νεολαία και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις – Κίνητρα για συμμετοχή των νέων στην πολιτική
- Λούβρο-Διάρρηξη: 8 πολύτιμα αντικείμενα εκλάπησαν από ομάδα τεσσάρων ατόμων που αναζητούνται, vid
- Στον δρόμο για την Οδησσό: Οι Ρώσοι μπαίνουν στην πρωτεύουσα της Χερσώνας!
- Συνάντηση Κυρ. Πιερρακάκη με Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: “Γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ”
- Ceo της Invidia: “Hλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και ξυλουργοί θα έχουν τεράστια ζήτηση”