Η Μέση Ανατολή επιδεινώνει το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Ευρώπη, καθώς πλέον όλοι δηλώνουν Παλαιστίνιοι και εισέρχονται στα εδάφη της Γηραιάς Ηπείρου!
Οι Αμερικανοί που βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο κοιτάνε άπραγοι!
Γράφει το Ria Novosti:
Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται στα τελευταία της: ο πάτος στο βαρέλι της οικονομίας έχει σπάσει και η διαρροή έχει μετατραπεί σε ένα θυελλώδες ρεύμα πληθωρισμού και εξαθλίωσης. Το πολιτικό χάσμα είναι επίσης προφανές: τα νότια σύνορα της «Ευρωπαϊκής Εδέμ» έχουν γίνει το νέο της αδύναμο σημείο. Αμέτρητες χιλιάδες άτομα εισβάλλουν.
(…)
Πρώτον: Πώς φτάνουν όλα αυτά τα σκάφη στην ακτή της Λαμπεντούζα (Ιταλία), ενός νησιού που ανήκει σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ; Πώς εκατοντάδες φουσκωτά σκάφη με εξωλέμβιο κινητήρα διασχίζουν όλα τα υπάρχοντα θαλάσσια σύνορα, πώς καταφέρνουν να μπουν αθόρυβα στον «Κήπο της Εδέμ» από την πίσω πύλη, κάτω από την μύτη μάλιστα του Έκτου Στόλου των ΗΠΑ; Γιατί κανείς δεν ελέγχει την κύρια νότια θαλάσσια περιοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Πώς, ενώ κρατιούνται μακριά οι Ρώσοι (απαγόρευση πτήσεων κτλ.), μπαίνουν οι παράνομοι; Η απάντηση είναι πιο απλή από όσο φαίνεται. Ελήφθη πολιτική απόφαση να κρατηθούν έξω οι Ρώσοι και να μπουν οι παράνομοι. Ως εκ τούτου, στην δεύτερη περίπτωση, οι στρατιωτικές δυνάμεις δεν μπήκαν καν στον κόπο να αποτρέψουν την απόβαση στις παραλίες του Λαμπεντούζο και όπου αλλού. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, η ΕΕ ζει το ένα κύμα εισβολής παράνομων μεταναστών μετά το άλλο. Μόνο η λεγόμενη βαλκανική διαδρομή, χάρη στις προσπάθειες της Βουδαπέστης , που δεν φοβήθηκε την οργή των Βρυξελλών , μπλοκάρεται εντελώς (σ.σ. Και όλοι έρχονται στην Ελλάδα). Η Ιταλία θα μπορούσε να κάνει το ίδιο, αλλά φοβάται. Αν και η Λαμπεντούζα απέχει λίγο περισσότερο από εξήντα ναυτικά μίλια από την Τυνησία , η Ρώμη δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να μειώσει το μεταναστευτικό της φορτίο.
Δεύτερον: Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι κατευθύνσεις της ροής των παράνομων μεταναστών διαμορφώνονται μόνες τους, αφού οι αλλοδαποί θέλουν «μια καλύτερη ζωή με ευρωπαϊκό στυλ». Εδώ η πολιτική είναι το φόρεμα της οικονομίας. Μιλάμε για το κέρδος που αποκομίζουν τα διεθνή συνδικάτα της μαφίας από την εμπορία ανθρώπων. Φυσικά, κανείς δεν θα δημοσιεύσει ποτέ κανένα νούμερο· πρόχειρες εκτιμήσεις δείχνουν πολλά δισεκατομμύρια σε οποιοδήποτε αποθεματικό νόμισμα. Αυτό είναι ένα καλολαδωμένο μηχάνημα με το οποίο δεν θέλουν να μπλέξουν οι Ευρωπαίοι και αυτοί που το διαχειρίζονται.
(…)
Ένας πολύ δύσκολος και ανησυχητικός χειμώνας πέφτει στην Ευρώπη, που βαλτώνει σε κάθε τομέα! Όσο περισσότερο εγκλωβίζεται η ΕΕ στην Ουκρανία (και στην Μέση Ανατολή), τόσο περισσότερα χρήματα θα στέλνει εκεί και τόσο φτωχότεροι θα είναι οι Ευρωπαίοι, (των οποίων οι ζωές απειλούνται πλέον από τις ορδές που εισβάλλουν)!
Ο «Κήπος της Εδέμ» πάει στα χέρια των παράνομων μεταναστών!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- 6χρονος που νίκησε τον καρκίνο συνάντησε τον αγαπημένο του παίκτη Γιάννη Αντετοκούνμπο, vid
- Νέα στήριξη της Κυβέρνησης στην Ουκρανία μέσω Γεραπετρίτη – “Η επίθεση της Ρωσίας και η βούληση για στοχευμένες κυρώσεις”
- Καθαρά Δευτέρα στην Αθήνα: Από τα Κούλουμα του 19ου αιώνα στο live streaming του σήμερα
- Κοζάνη: Χειροπέδες σε 26χρονο – Έκλεψε πορτοφόλι, παπούτσια και κινητό από κοπέλα που έμπαινε στο ΙΧ της
- Τα επικά σχόλια Ελλήνων σε ξένη tiktoker που “τραγούδησε”…ελληνικό τραγούδι! vid
- Μεξικό: Μέλη συμμορίας πυρπόλησαν μαγαζί μαζί με τους πελάτες μέσα! vid
- Η μεγαλύτερη λαγάνα που φτιάχτηκε ποτέ… και σπάει κάθε ρεκόρ, είναι στο Περιστέρι – Δείτε βίντεο
- Ο «νόμος του ισχυρότερου» είναι εδώ χωρίς προσχήματα – Ποιά θα είναι η τώρα η συνέχεια;
- Σε κατάσταση συναγερμού οι ανατολικές ΗΠΑ από σφοδρό κύμα χιονιά – Ακυρώθηκαν πτήσεις (Vid)
- Εποχή της Ευφυΐας: Η «νέα ατζέντα» του Κλάους Σβαμπ
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ









