Ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι νιώθει μεγάλη τιμή που συνάντησε τον Πάπα

Παραμένει άγνωστος ο λόγος αλλά και η τοποθεσία της συνάντησης.

Μετά από εννέα ημέρες «απουσίας», ο Ίλον Μασκ επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής στο Twitter, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που προσπαθεί να εξαγοράσει έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του να συναντά τον Πάπα Φραγκίσκο.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία όπου φαίνεται να στέκεται δίπλα στον ποντίφικα, γράφοντας τη λεζάντα:

«Τιμή μου που συναντήθηκα χθες με τον @pontifex».

Ο σκοπός και η τοποθεσία της συνάντησης του Μασκ με τον Πάπα δεν έγινε γνωστός.

Στη φωτογραφία με τον Πάπα Φραγκίσκο συνοδεύεται από τους τέσσερις έφηβους γιους του, ενώ απουσιάζει η 18χρονη κόρη του, η οποία στις 20 Ιουνίου προσπάθησε να αλλάξει το όνομά της και να διακόψει τους δεσμούς μαζί του.

Εν αναμονή της εξαγοράς «μαμούθ»

Στις αρχές Ιουνίου ο Ίλον Μασκ προειδοποίησε για το ενδεχόμενο υπαναχώρησης από τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter, προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ο Μασκ έχει ζητήσει από το Twitter να παραδώσει πληροφορίες σχετικά με τις μεθοδολογίες δοκιμών του, για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του ότι τα bot και οι ψεύτικοι λογαριασμοί υπερβαίνουν κατά πολύ το 5% της ενεργής βάσης χρηστών της πλατφόρμας -κατά πληροφορίες εκτιμά ότι αποτελούν ποσοστό 20% ή 25% των ενεργών χρηστών

Παράλληλα, ο δισεκατομμυριούχος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μήνυση που κατέθεσαν επενδυτές της Twitter Inc σε βάρος του, ισχυριζόμενοι ότι ο δισεκατομμυριούχος χειραγώγησε την τιμή της μετοχής της εταιρείας προς τα κάτω, για την εξαγορά της πλατφόρμας.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές Μαΐου, κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του Ίλον Μασκ από συνταξιοδοτικό ταμείο της Φλόριντα σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ, που επιδιώκει να φρενάρει τη συμφωνία, βάσει του ότι κάποιοι άλλοι «ισχυροί» μέτοχοι του Twitter Inc. υποστήριζαν την εξαγορά, κάτι που παραβιάζει τον νόμο της Πολιτείας.

(cnn. gr / photo: intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί