Ένας Αμερικανός άνδρας έγινε για λίγο ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο – με πλούτο χίλιες φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ όλου του πλανήτη – αφού η PayPal του πίστωσε λανθασμένα με 92 τετράκις δισεκατομμύρια δολάρια (£60 τετρ. £)!
Η διαδικτυακή εταιρεία μεταφοράς χρημάτων παραδέχτηκε ότι πίστωσε πριν 11 χρόνια στον Chris Reynolds από την Πενσυλβάνια, 92.233.720.368.547.800 δολάρια για λίγο πριν διορθώσει το λάθος της!
Το λάθος έκανε εν συντομία τον κ. Ρέινολντς τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο στα χαρτιά.
Το Paypal απέσυρε τα χρήματα αφού συνειδητοποίησαν το λάθος τους, αλλά προσφέρθηκε να κάνει μια δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του κ. Reynolds.
Ο κ. Ρέινολντς είχε δηλώσει στη Philadelphia Daily News: “Στην αρχή νόμιζα ότι χρωστούσα τετράκις δισεκατομμύρια. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη”.
Είπε επίσης στην εφημερίδα ότι όντας «πολύ υπεύθυνος τύπος», το πρώτο πράγμα που θα έκανε με τα χρήματα θα ήταν «να πληρώσει πρώτα το εθνικό χρέος».
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ζελένσκι θα λάβει σήμερα όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ
- Κίνα-Γαλλία: Ετήσια αύξηση 4,1% κατέγραψε το διμερές εμπόριο στο φετινό δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου
- Μετά τον Μασκ, άνθρωπος του Πούτιν καλεί σε πτώση της Ε.Ε.: «Κάντε την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά»
- Οι Ρώσοι δημιουργούν προγεφύρωμα για να θέσουν υπό έλεγχο το Σεβέρσκ
- Μαλβαζία: O οίνος-θρύλος της Μονεμβασιάς που μάγεψε την Ευρώπη και ενέπνευσε τον Σαίξπηρ
- Οι αγρότες θα κλείσουν για ώρες μία σειρά από τελωνεία
- Πολιτική πίεση στην κυβέρνηση αλλά το πρόβλημα είναι άλλο και πρέπει να λυθεί
- Συνεχίζονται οι αναποδιές στο Μουσείο του Λούβρου – Εκατοντάδες βιβλία υπέστησαν ζημιές λόγω διαρροής νερού
- Τα μπλόκα των αγροτών στην Ήπειρο: Έκλεισαν από χθες τον Κόμβο στο Πέτα της Ιόνιας Οδού
- Λαφαζάνης: Οι αγρότες ζουν τώρα το δράμα όσων ψήφισε ο Τσίπρας! Υπό διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ









