Νέο στρατιωτικό drone από την Κίνα: Δείτε βίντεο από την παρουσίαση του Wing Loong-10

Το νέο drone έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει ηλεκτρομαγνητικά σήματα μεταξύ 100-300MHz στα 200 χιλιόμετρα, έχει μέγιστο βάρος απογείωσης MTOW 3200 κιλά και αναπτύσσει ταχύτητα 520 χιλιόμετρα την ώραΗκούρσα στρατιωτικών εξοπλισμών έχει ανέλθει σε διαστημικές ταχύτητες, με τις μεγάλες δυνάμεις να κατασκευάζουν με πυρετώδεις ρυθμούς νέα όπλα και οπλικά συστήματα. Η Κίνα, που φιλοδοξεί να […]

Το νέο drone έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει ηλεκτρομαγνητικά σήματα μεταξύ 100-300MHz στα 200 χιλιόμετρα, έχει μέγιστο βάρος απογείωσης MTOW 3200 κιλά και αναπτύσσει ταχύτητα 520 χιλιόμετρα την ώρα
Ηκούρσα στρατιωτικών εξοπλισμών έχει ανέλθει σε διαστημικές ταχύτητες, με τις μεγάλες δυνάμεις να κατασκευάζουν με πυρετώδεις ρυθμούς νέα όπλα και οπλικά συστήματα.

Η Κίνα, που φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη στρατιωτική δύναμη στον πλανήτη, παρουσίασε το νέας τεχνολογίας drone Wing Loong-10, το οποίο έθεσε ήδη στη διάθεση του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA).

Σύμφωνα με μαρτυρίες στρατιωτικών παρατηρητών που παρακολουθούν τη στρατιωτική ανάπτυξη της Κίνας, το UAV έχει τεθεί σε λειτουργία ως αποκλειστικό Ηλεκτρονικό Πόλεμο (EW)-UAV με την επίσημη ονομασία WZ-10 ή WL-10.

Η Κίνα παρουσίασε για πρώτη φορά το UAV Wing Loong-10 στο Nanchang Airshow 2020.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, το νέο drone έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει ηλεκτρομαγνητικά σήματα μεταξύ 100-300MHz στα 200 χιλιόμετρα, έχει μέγιστο βάρος απογείωσης MTOW 3200 κιλά και αναπτύσσει ταχύτητα 520 χιλιόμετρα την ώρα.

skai/ scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί