Νέα Ζηλανδία – Μητέρα σκότωσε τις τρεις κόρες της μετά από παρατεταμένη καραντίνα

Την τελευταία τους πνοή άφησαν τρία μικρά παιδιά από τα χέρια της ίδιας της μητέρας τους στη Νέα Ζηλανδία, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη μετακόμισή τους από τη Νότια Αφρική.

Γείτονες εικάζουν ότι η γυναίκα, που έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, δεν άντεξε την πίεση από την παρατεταμένη καραντίνα που τους επιβλήθηκε μετά τη είσοδό τους στη χώρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την DailyMail, η 40χρονη Lauren Dickson κατηγορείται ότι σκότωσε τις τρεις κόρες της, τα δίδυμα κορίτσια της Maya και Carla μόλις 2 ετών και τη μεγαλύτερη αδελφή τους Lian, 6 ετών, στην περιοχή Parkside, ένα προάστιο του Timaru στη Νέα Ζηλανδία.

Ο πατέρας, Γκράχαμ Ντίκσον, ορθοπεδικός, βρήκε τα κορίτσια του νεκρά μέσα στο σπίτι όταν επέστρεψε στο σπίτι λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να μην πίστευε όσα έβλεπε, λέγοντας στους αστυνομικούς: «Συμβαίνει στα αλήθεια αυτό;».

Γείτονες κατέθεσαν πως αρχικά άκουσαν κλάματα και μετά έναν γδούπο. Λίγες ώρες μετά άκουσαν τον πατέρα να ουρλιάζει και να φωνάζει στη θέα των νεκρών παιδιών του.

(φωτο: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί