Νέα “ΒΟΜΒΑ”! NYT: “Στη Ρωσία συζητήθηκε η χρήση πυρηνικών ΑΠΟΥΣΙΑ του Πούτιν”

Αληθεύει; Κι αν ναι, έχει να κάνει με την γενικότερη μαλθακή στάση του Πούτιν στον 9μηνο "πόλεμο" της Ουκρανίας;

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο των New York Times βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, ισχυριζόμενο, σύμφωνα με στρατιωτικές του πηγές, πως Ρώσοι αξιωματούχοι φέρονται να “κάνουν πέρα τον ΜΑΛΘΑΚΟ ΠΟΥΤΙΝ” και να συζητάνε το σενάριο πυρηνικών!

Ειδικότερα το δημοσίευμα αναφέρει:

Ανώτεροι Ρώσοι στρατιωτικοί ηγέτες είχαν πρόσφατα συνομιλίες για να συζητήσουν πότε και πώς η Μόσχα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα τακτικό πυρηνικό όπλο στην Ουκρανία, συμβάλλοντας στην αυξημένη ανησυχία στην Ουάσιγκτον και τις συμμαχικές πρωτεύουσες, σύμφωνα με πολλούς ανώτερους Αμερικανούς αξιωματούχους.

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Β. Πούτιν δεν συμμετείχε στις συνομιλίες, οι οποίες διεξήχθησαν στο πλαίσιο της εντεινόμενης πυρηνικής ρητορικής της Ρωσίας και των αποτυχιών στο πεδίο της μάχης.

Αλλά το γεγονός ότι ανώτεροι Ρώσοι στρατιωτικοί ηγέτες είχαν ακόμη και τις συζητήσεις ανησυχούσε την κυβέρνηση Μπάιντεν επειδή έδειξε πόσο απογοητευμένοι ήταν οι Ρώσοι στρατηγοί για τις επιτόπιες αποτυχίες τους και υποδηλώνει ότι οι κρυμμένες απειλές του κ. Πούτιν για χρήση πυρηνικών όπλων μπορεί να μην είναι απλώς λόγια“.

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί