Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο των New York Times βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, ισχυριζόμενο, σύμφωνα με στρατιωτικές του πηγές, πως Ρώσοι αξιωματούχοι φέρονται να “κάνουν πέρα τον ΜΑΛΘΑΚΟ ΠΟΥΤΙΝ” και να συζητάνε το σενάριο πυρηνικών!
Ειδικότερα το δημοσίευμα αναφέρει:
“Ανώτεροι Ρώσοι στρατιωτικοί ηγέτες είχαν πρόσφατα συνομιλίες για να συζητήσουν πότε και πώς η Μόσχα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα τακτικό πυρηνικό όπλο στην Ουκρανία, συμβάλλοντας στην αυξημένη ανησυχία στην Ουάσιγκτον και τις συμμαχικές πρωτεύουσες, σύμφωνα με πολλούς ανώτερους Αμερικανούς αξιωματούχους.
Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Β. Πούτιν δεν συμμετείχε στις συνομιλίες, οι οποίες διεξήχθησαν στο πλαίσιο της εντεινόμενης πυρηνικής ρητορικής της Ρωσίας και των αποτυχιών στο πεδίο της μάχης.
Αλλά το γεγονός ότι ανώτεροι Ρώσοι στρατιωτικοί ηγέτες είχαν ακόμη και τις συζητήσεις ανησυχούσε την κυβέρνηση Μπάιντεν επειδή έδειξε πόσο απογοητευμένοι ήταν οι Ρώσοι στρατηγοί για τις επιτόπιες αποτυχίες τους και υποδηλώνει ότι οι κρυμμένες απειλές του κ. Πούτιν για χρήση πυρηνικών όπλων μπορεί να μην είναι απλώς λόγια“.
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Ανδρουλάκης: Η ανείπωτη τραγωδία στο Σίδνεϊ προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό
- «ΗΡΩΑΣ»: Οι Αυστραλοί χαιρετίζουν τον περαστικό που άρπαξε το όπλο του δράστη του μακελειού
- Αυστραλία: Τουλάχιστον 12 νεκροί και περίπου 30 τραυματίες από την επίθεση σε παραλία του Σίδνεϊ
- Στα μπλόκα των αγροτών στη Φθιώτιδα ο Δημ. Κουτσούμπας
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο αντισημιτισμός και το μίσος δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας
- “Σοκαρισμένος” ο καγκελάριος Μερτς για την επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ
- Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι είχε προειδοποιήσει τον Αυστραλό πρωθυπουργό για τον αντισημιτισμό
- Ο βασιλιάς Κάρολος και Καμίλα για την επίθεση στο Σίδνεϊ: “Είμαστε αποτροπιασμένοι και λυπημένοι”
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Οι αγρότες πήραν μια αξιοπρεπή απόφαση, να μην ενδώσουν στην κοροϊδία του πρωθυπουργού»
- Μ.Χρυσοχοΐδης: Το ελληνικό FBI συνέλαβε 1900 κατηγορούμενους – Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ήλεγξε 6.000 ατομικά ΑΦΜ









