Νέα «βόμβα» από Ρωσία για τους πυρηνικούς πυραύλους!

Η Ρωσία μπορεί λόγω των ενεργειών των ΗΠΑ να αποσυρθεί από το μορατόριουμ στην ανάπτυξη πυραύλων μέσου και μικρού βεληνεκούς, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο σημερινή δήλωση υψηλόβαθμου Ρώσου διπλωμάτη. Ο Βλαντίμιρ Γερμάκοφ, ο επικεφαλής στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων, δήλωσε στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ότι […]

Η Ρωσία μπορεί λόγω των ενεργειών των ΗΠΑ να αποσυρθεί από το μορατόριουμ στην ανάπτυξη πυραύλων μέσου και μικρού βεληνεκούς, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο σημερινή δήλωση υψηλόβαθμου Ρώσου διπλωμάτη.

Ο Βλαντίμιρ Γερμάκοφ, ο επικεφαλής στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων, δήλωσε στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ότι η Μόσχα θα αξιολογήσει το βεληνεκές των αμερικανικής κατασκευής πυραύλων, οι οποίοι, όπως είπε, μπορούν να φτάσουν στην περιφέρεια Ασίας-Ειρηνικού.

“Ωστόσο ακόμη και τώρα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τα αποσταθεροποιητικά αμερικανικά στρατιωτικά προγράμματα και οι σύμμαχοί τους καθιστούν το μορατόριούμ μας ολοένα και πιο εύθραυστο –και στην περιφέρεια Ασίας-Ειρηνικού και στην Ευρώπη”, σημείωσε ο Γερμάκοφ.

Θυμίζουμε ότι προ μερικών μηνών η Ρωσία είχε ανακοινώσει το «πάγωμα» τςη συμμετοχής της στη Συνθήκη START για τα πυρηνικά.

Τι είχε ανακοινώσει ο Πούτιν:

«Θέλουν να μας επιβάλουν στρατηγική ήττα, θέτουν ως στόχο τις πυρηνικές μας βάσεις, για τον λόγο αυτόν, είμαι αναγκασμένος να ανακοινώσω σήμερα ότι η Ρωσία διακόπτει την συμμετοχή της στην συνθήκη για τα στρατηγικά επιθετικά όπλα»

(freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί