Νέα τραγωδία στο Παλάτι: 98χρονος Μαρκήσιος έπεσε από το παράθυρο και σκοτώθηκε

Ένας αριστοκράτης πέθανε αφού έπεσε από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας του ενώ άφησε τη γάτα του να βγει.

Ο Michael Sydney Cedric Brudenell-Bruce, Μαρκήσιος του Ailesbury, 98 ετών, πέθανε ακαριαία την Κυριακή όταν χτύπησε σε τσιμεντένιο αίθριο.

Η σύζυγός του, Teresa Marshall de Paoli, 88 ετών, περιέγραψε τι συνέβη στο σπίτι τους στο Shepherd’s Bush.

Είπε: «Ήταν ένα εντελώς φρικτό ατύχημα. Νομίζω ότι η γάτα που ονομάζεται Honeybun κόλλησε το κεφάλι της και το έσπρωξε (το παράθυρο) προς τα πάνω με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο αίθριο.

«Χτύπησε το τσιμέντο με το πίσω μέρος του κεφαλιού του – Ένας αστυνομικός είπε ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος».

Είπε στη Sun ότι πιστεύει ότι έμεινε εκεί για πάνω από μία ώρα πριν τον βρει.

Η Τερέζα επικοινώνησε με την αστυνομία και στη συνέχεια την κόρη της, λαίδη Κάθριν Μπρούντενελ Μπρους, η οποία έφτασε αμέσως μετά.

Όταν της επέτρεψαν να δει τον επί 36 χρόνια σύντροφό της, είπε ότι της επέτρεψαν να τον αποχαιρετήσει και να τον ψεκάσει με το αγαπημένο του aftershave.Η Τερέζα αποκάλυψε επίσης ότι ο σύζυγός της έπασχε από άνοια τη στιγμή του θανάτου του.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί στο σπίτι τους στο Shepherd’s Bush, στο δυτικό Λονδίνο, για 14 χρόνια αφού μετακόμισε από το Wiltshire.

Ο Μαρκήσιος είχε παντρευτεί τρεις φορές πριν από το θάνατό του και η Tottenham House ήταν η έδρα της οικογένειάς του.

Το σπίτι της οικογένειας έγινε σχολείο και πουλήθηκε το 2015.

Εκπρόσωπος της Μετεωρολογικής Αστυνομίας δήλωσε: «Η Αστυνομία κλήθηκε από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου στις 8.05 μ.μ. της Κυριακής, 12 Μαΐου, σε μια διεύθυνση στην Abdale Road, W12, αφού ένας άνδρας στα 90 του βρέθηκε νεκρός. Οι αξιωματικοί και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου παρευρέθηκαν».

Ο πρίγκιπας Χάρι έβγαινε με το μοντέλο Florence Brudenell-Bruce το 2011, που είναι συγγενής του Marquess, αλλά τελικά παντρεύτηκε τον Henry St George τον Ιούλιο του 2013.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί