Ανήσυχη για το ενδεχόμενο να χάσει τη δουλειά της εμφανίζεται η νοσηλεύτρια από τη Ρωσία που έγινε viral λόγω της φωτογραφίας που την δείχνει να μοιράζει φάρμακα σε ασθενείς φορώντας μόνο τα εσώρουχά της κάτω από την προστατευτική στολή λόγω κορωνοϊού.
Σήμερα, μάλιστα, ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν άλλη μια φωτογραφία της νοσηλεύτριας, αυτή τη φορά από την πίσω πλευρά.

Εντωμεταξύ γιατροί, νοσηλευτές αλλά και πολιτικοί υπερασπίζονται τη νεαρή Ρωσίδα, η οποία υποστήριξε ότι φόρεσε μόνο τα εσώρουχα επειδή ζεσταινόταν με την προστατευτική στολή, προσθέτοντας ότι δεν περίμενε ότι θα είναι διαφανής.
Όπως λένε, δεν της είχαν δώσει ποτέ κατάλληλα ρούχα για να φοράει κάτω από την προστατευτική στολή η οποία, κατά τις καταγγελίες, είναι τόσο λεπτή ώστε να μην προσφέρει κανενός είδους προστασία.
Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν μετά την ανακοίνωση του νοσοκομείου στην πόλη Τούλα, στο οποίο εργάζεται η αγνώστων στοιχείων νοσηλεύτρια, ότι θα λάβει πειθαρχικά μέτρα σε βάρος της.
«Είναι πολύ αγχωμένη. Είναι σοκαρισμένη και φοβάται ότι θα μείνει χωρίς δουλειά» δήλωσε συνάδελφος της νοσηλεύτριας στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.
Παράλληλα εκπρόσωπος σωματείου γιατρών ανακοίνωσε ότι «σε περίπτωση που ζητήσει τη βοήθειά μας, εμείς θα τη στηρίξουμε. Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στα εσώρουχά της αλλά στο ότι η στολή που φοράει δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις».
(protothema – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καλλιθέα: Εντοπίστηκε παράνομο καζίνο μέσα σε καφετέρια – Έγιναν δύο συλλήψεις
- Τα διάσημα ιαπωνικά μαχαίρια της πόλης Σακάι έγιναν ξανά viral μέσα από το TikTok – Δείτε βίντεο
- Ο e-ΕΦΚΑ εγκαινιάζει το νέο DASHBOARD–myEFKA – Η κοινωνική ασφάλιση σε ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι έπληξε στρατιωτική υποδομή των Χούθι στο λιμάνι Χοντέιντα
- Εθνική Λυρική Σκηνή: Αποθέωση στην Κίνα για την “Τραβιάτα” του Βέρντι – Δείτε βίντεο
- Βουλή: Κυρώθηκαν οι Συμφωνίες Ελλάδας-Αιγύπτου και Ελλάδας-Κύπρου στον τομέα της υγείας
- Eκατόν πενήντα λεπτά αερόβιας άσκησης την εβδομάδα για καλύτερη ποιότητα ζωής
- Μόσχα και Μινσκ υιοθετούν «υπεύθυνη προσέγγιση» στο θέμα των πυρηνικών όπλων
- Ιωάννινα: Κρατούμενος στις φυλακές Σταυρακίου έκρυβε δεκάδες συσκευασίες κοκαΐνης και κάνναβης
- Στις 10.000 τα κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με τη ΔΟΕ