Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε σήμερα ότι «η Αμερική δεν θα το ανεχτεί αυτό για πολύ ακόμη», αναφερόμενος σε μια από τις τελευταίες δηλώσεις του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το τέλος του πολέμου με τη Ρωσία.
Σε μια ανάρτηση στο Truth Social, ο Τραμπ κοινοποίησε ένα άρθρο του Associated Press στο οποίο ο Ζελένσκι λέει ότι το τέλος του πολέμου είναι «πολύ, πολύ μακριά», με τον Αμερικανό πρόεδρο να σχολιάζει ότι «αυτή είναι η χειρότερη δήλωση που θα μπορούσε να κάνει ο Ζελένσκι και η Αμερική δεν θα το ανεχτεί για πολύ ακόμη».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου στο Truth Social:
«Αυτή είναι η χειρότερη δήλωση που θα μπορούσε να έχει κάνει ο Ζελένσκι και η Αμερική δεν θα το ανεχτεί για πολύ ακόμη! Είναι αυτό που έλεγα, αυτός ο τύπος δεν θέλει να υπάρξει Ειρήνη όσο έχει την υποστήριξη της Αμερικής και, η Ευρώπη, στην συνάντηση που είχαν με τον Ζελένσκι, δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά χωρίς τις ΗΠΑ – μάλλον δεν είναι μια σπουδαία δήλωση που έγινε σε ό,τι αφορά την επίδειξη δύναμης εναντίον της Ρωσίας. Τι σκέφτονται;».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα σημαντική ανακάλυψη από ομάδα ερευνητών: Οι Ρωμαίοι έβρισκαν χρυσό μέσω του νερού στα Πυρηναία
- Φεστιβάλ των Φαναριών: Στην Ασία γιορτάζουν το τέλος της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, vid
- Φρουροί της Επανάστασης: «Ο εχθρός δεν θα είναι ασφαλής πουθενά στον κόσμο»
- Σε “αυτοσυγκράτηση” καλεί ο ΟΗΕ Χεζμπολάχ και Ισραήλ
- ΗΠΑ: Οι τέσσερις στόχοι για τον πόλεμο με το Ιράν
- Μουντιάλ 2026: Εκνευρισμός για τις αστρονομικές τιμές των εισιτηρίων – 8.000 δολάρια ο τελικός
- Φορτηγό ψεκασμού ασφάλτου διορθώνει λακκούβες του δρόμου μέσα σε λίγα λεπτά, vid
- Κλιμάκωση και στον Λίβανο: Τουλάχιστον 52 νεκροί και πάνω από 150 τραυματίες εξαιτίας ισραηλινών βομβαρδισμών
- Τέσσερα ελληνικά F-16 προσγειώθηκαν στην Κύπρο
- Συνελήφθη 33χρονη για την δολοφονία 93χρονου στην Αθήνα και για κλοπή σε βάρος 59χρονου στην Κηφισιά









