Νέα επίθεση στις ΗΠΑ λόγω… απροσεξίας: Πυροβόλησαν υπάλληλο delivery γιατί έστριψε σε λάθος δρόμο

Ακόμα ένας πυροβολισμός στις ΗΠΑ — αυτή τη φορά εμπλέκεται ένας ανυποψίαστος οδηγός παράδοσης Instacart και η κοπέλα του.

Ο Τόμας είπε στις αρχές ότι ήταν στο τηλέφωνο με τον πελάτη του Instacart ενώ κατά λάθος μπήκε στην ιδιοκτησία του 43χρονου Caccavale. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο Κακαβάλε πλησίασε το όχημα του Τόμας και οι δυο τους αντάλλαξαν κουβέντες πριν πυροβολήσει κατά του αυτοκινήτου. Τα είδη παντοπωλείου προορίζονταν για τον γείτονα του Caccavale, ο οποίος είπε στην αστυνομία ότι είχε παρακολουθήσει τον Thomas να μπαίνει στο δρόμο του γείτονα και να «οδηγεί άτακτα σε μια προσπάθεια» να βγει έξω.

Ο γείτονας του Caccavale είπε στην αστυνομία ότι η παράδοση προοριζόταν για το σπίτι του και η σύζυγός του ήταν στο τηλέφωνο με τον Thomas όταν τον είδε να βγαίνει στο δρόμο του Caccavale και άκουσε τρεις πυροβολισμούς πριν το όχημα βγει από το ακίνητο, λέει η αστυνομική έκθεση.

Το αστυνομικό τμήμα του Davie αρνήθηκε να σχολιάσει την έρευνα, αλλά σύμφωνα με την έκθεση, η έρευνα έχει κλείσει επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι «διαπράχθηκε εγκληματική ενέργεια από κανένα από τα μέρη». Η έκθεση συνεχίζει, «Κάθε μέρος φαίνεται δικαιολογημένο στις ενέργειές του με βάση τις συνθήκες που αντιλήφθηκε».

Όταν ρωτήθηκε πώς το Instacart υποστηρίζει τον Thomas, η εταιρεία είπε σε δήλωση που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gizmodo, «Η ασφάλεια ολόκληρης της κοινότητας του Instacart είναι απίστευτα σημαντική για εμάς και αναλαμβάνουμε άμεση δράση όταν λαμβάνουμε αναφορές για βία ή απειλές βίας κατά οποιουδήποτε μέλος της κοινότητας Instacart. Έχουμε επικοινωνήσει με τον αγοραστή και θα συνεργαστούμε με τις αρχές επιβολής του νόμου σε οποιαδήποτε έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.»

Αυτό το περιστατικό έρχεται καθώς ένα κύμα πυροβολισμών σε όλες τις ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα έναν θάνατο και αρκετούς τραυματισμούς για άτομα που έκαναν φαινομενικά τυπικά λάθη. Η Kaylin Gillis , 20, σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν η ίδια και τρεις φίλοι της οδήγησαν σε λάθος δρόμο στο Upstate της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα, όταν ο 65χρονος Kevin Monahan βγήκε από το σπίτι του και άνοιξε πυρ. Έχει κατηγορηθεί για φόνο δευτέρου βαθμού και δήλωσε αθώος.

Ομοίως, ο Ralph Yarl , 16 ετών, έπαιρνε τα μικρότερα αδέρφια του στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι όταν πήγε κατά λάθος σε λάθος διεύθυνση και πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στο χέρι από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες για κακούργημα σε πρώτο βαθμό και για κακούργημα για ένοπλη εγκληματική ενέργεια.

Σε άλλο περιστατικό, δύο μαζορέτες του Τέξας πυροβολήθηκαν την ίδια εβδομάδα , αφού κατά λάθος μπήκαν στο λάθος αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ. Μία από τις μαζορέτες μεταφέρθηκε με αεροπλάνο σε τοπικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και ο δράστης, ο Pedro Tello Rodriguez, 25 ετών, κατηγορείται για θανατηφόρα συμπεριφορά και κακούργημα τρίτου βαθμού. Ενώ ένας ακόμη πυροβολισμός στη Βόρεια Καρολίνα τραυμάτισε έναν πατέρα και την εξάχρονη κόρη του αφού η μπάλα μπάσκετ τους κύλησε στην αυλή άλλου σπιτιού.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί