Η χθεσινή επικοινωνία Πούτιν-Τραμπ έχε πυροδοτήσει ποικίλες αντιδράσεις. Η Ουκρανία αντιμετωπίζει αναπόφευκτα την κατάρρευση του κράτους της, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ιστορικής Εταιρείας (RIO) και διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Ναρίσκιν, σύμφωνα με το TASS.
«Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, οι νέες αρχές του Κιέβου, αντί να αδράξουν την ευκαιρία που τους έτυχε και να αρχίσουν επίπονα να χτίζουν το δικό τους κράτος από το μηδέν, επικεντρώθηκαν στον προσωπικό πλουτισμό σε βάρος του λαού, φλερτάροντας με τον νεοναζισμό, και στην συνέχεια αναγνώρισαν τους Αγγλοσάξονες ως αφέντες τους (…)», είπε μεταξύ άλλων ο Ναρίσκιν.
Είναι γνωστό ότι το έδαφος της Ουκρανικής Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας σχηματίστηκε μόνο κατά τη Σοβιετική περίοδο, «πριν από αυτό απλώς δεν υπήρχε ως ενιαία διοικητική οντότητα», επεσήμανε ο πρόεδρος του RIO.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καλή χρονιά γεμάτη Φως Χριστού!
- Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το 2025 με γέλιο! Νέο βίντεο με τα παρασκήνια του επικού τρέιλερ για τα 100 χρόνια
- Έπεσαν τα πρώτα χιόνια: Στα “λευκά” Πάρνηθα, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Πεντέλη αλλά και Εύβοια, vid
- Παπασταύρου: Οι 10 +1 δράσεις του ΥΠΕΝ το 2025 – Ενεργειακές συμφωνίες και «Απάτητα Βουνά» ανάμεσά τους
- Η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ευχές με πολίτες και επαγγελματίες για καλή χρονιά αντάλλαξε ο δήμαρχος Στ. Αγγελούδης
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Nα αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν, στηριζόμενοι σε όσα μας ενώνουν
- Το εορταστικό μήνυμα του Ρώσου πρέσβη στις ΗΠΑ προκαλεί «πονοκέφαλο» στους διεθνιστές
- Απολογισμός Τσιάρα για το 2025: Σήμερα κλείνει μια δύσκολη χρονιά, ο πρωτογενής τομέας δοκιμάστηκε έντονα









