Μυστήριο με νεκρή 28χρονη ηθοποιό στην Τουρκία: Οι φίλοι της πιστεύουν ότι δηλητηριάστηκε (vid)

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα και δεν υπήρχαν ίχνη πάλης.

Mυστήριο καλύπτει το θάνατο της 28χρονης τουρκάλας ηθοποιού Sukriye Bulgurcu. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή από τους φίλους της μέσα στο σπίτι της, με την πόρτα κλειδωμένη από μέσα και ο θάνατός της κρίνεται από την Αστυνομία ως «ύποπτος».

Μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι της Bulgurcu διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι δεν υπήρχε άλλο άτομο, ούτε υπήρχαν σημάδια πάλης. Το σώμα της 28χρονης δεν έφερε μελανιές ούτε πληγές, ενώ πουθενά δεν εντοπίστκαν ναρκωτικές ουσίες. Κάποιοι από τους φίλους της μιλούν για δηλητηρίαση από φαγητό που είχε παραγγείλει η ηθοποιός το προηγούμενο βράδυ. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η νεκροψία που θα προσδιορίσει τα αίτια θανάτου.

Η νεαρή ηθοποιός κηδεύτηκε στη γενέτειρά της στις 4 Απριλίου, αφήνοντας συντετριμμένους τους γονείς και τα τρία της αδέρφια.

Η καριέρα της Sukriye ξεκίνησε το 2013 στην Κωνσταντινούπολη όπου ξεκίνησε μαθήματα στην διάσημη σχολή Mujdat Gezen. Πρώτα είχε αποκτήσει το πτυχίο της στο τμήμα Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του πανεπιστημίου Kadir Has University.

newsbeast/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί