Όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι στην Αμερική, η Ουκρανία αναμένεται να καταστραφεί ολοσχερώς και οι Ηνωμένες Πολιτείες στην συνέχεια θα χρησιμοποιούσαν τη γη που είχε απομείνει για τους πόρους της!
Σε μία πρόσφατη εξέλιξη, το Reuters αναφέρει ότι οι αξιωματούχοι του ουκρανικού κράτους υπεύθυνοι για την ενέργεια, διεξάγουν τώρα μυστικές συνομιλίες με την Exxon, Halliburton, Chevron για το άνοιγμα ουκρανικών κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου σε αμερικανικές εταιρείες!!!
Με άλλα λόγια, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χρησιμοποιήσουν την Ουκρανία για να εξάγουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ενώ μαίνεται ο πόλεμος!!!
Η Ουκρανία μετατρέπεται σε “51η πολιτεία” των ΗΠΑ.
Δείτε το βίντεο:
PHOTO ΑΠΕ-ΜΠΕ / EPA-UKRAINE PRESIDENTIAL PRESS SERV
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έξαλλοι οι θαυμαστές του Stranger Things! “Κράσαρε” το Netflix στο τελευταίο επεισόδιο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Με λόγια του αρχαίου λυρικού ποιητή Σιμωνίδη του Κείου οι ευχές για “Καλή Χρονιά”
- Άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί! Σοκαριστικός ο απολογισμός του χτυπήματος εναντίον της Χερσώνας
- Μ. Θεμιστοκλέους: “Δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, όμως η μεγάλη αλλαγή έγινε στον COVID”
- Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης: Εκατό αντικείμενα αποκτούν φωνή και αφηγούνται το παρελθόν
- Το τρυφερό φιλί του Κώστα Καραμανλή στη Νατάσα Παζαΐτη και οι ευχές για “Καλή Χρονιά”
- ΥΠΠΟ: Νέο δίκτυο διαδρομών περιήγησης για επισκέπτες και ΑμεΑ στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης
- ΗΠΑ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι βύθισε τρία πλοία που μετέφεραν ναρκωτικά
- Χερσώνα: Ξεχειλίζει η οργή στην Ρωσία για το πρωτοχρονιάτικο έγκλημα
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μακρόν: «Πρέπει να προστατέψουμε την ανεξαρτησία και τις ελευθερίες μας»









