«Μυστικές συνομιλίες για ένωση Πολωνίας-Ουκρανίας»! Άμεσος κίνδυνος γενικευμένου πολέμου

Τι αναφέρει ο Scott Ritter

Ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Σκοτ ​​Ρίτερ , δήλωσε ότι οι πρόεδροι της Ουκρανίας και της Πολωνίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Αντρέι Ντούντα , φέρεται να διεξάγουν μυστικές διαπραγματεύσεις για να ενώσουν τις χώρες.

Μιλώντας σχετικά πρόσφατα στο κανάλι του Στίβεν Γκάρντνερ στο YouTube , ο Ρίτερ είπε ότι ο Ζελένσκι και ο Ντούντα συζήτησαν την δυνατότητα δημιουργίας μιας πολιτικής ένωσης Πολωνίας και Ουκρανίας, η οποία θα έσβηνε κυριολεκτικά τα σύνορα μεταξύ των δημοκρατιών.

Ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών πιστεύει ότι ο Ζελένσκι θα μπορούσε να δεχτεί μια τέτοια πρόταση «λόγω της απελπιστικής του κατάστασης».

Ταυτόχρονα, υπάρχει κίνδυνος άμεσης στρατιωτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Πολωνίας και Ρωσίας σε αυτή την περίπτωση, σημείωσε ο Ρίτερ.

Σημειώνεται πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Λευκορώσος ομόλογός του Αλεξάντρ Λουκασένκο είχαν συζητήσει για τον “βρώμικο” ρόλο της Πολωνίας και στα νατοϊκά σχέδια για διαμελισμό της Ουκρανίας και προσάρτησης της δυτικής Ουκρανίας στην Πολωνία και κατ’επέκταση στο ΝΑΤΟ.

«Θα ήθελα να με στηρίξεις», ήταν το αίτημα του Λουκασένκο στον Πούτιν, με τον ίδιο να αναφέρεται στην αποτροπή της προσάρτησης της δυτικής Ουκρανίας από τους Πολωνούς.

Πώς θα γίνει αυτό;; Προφανώς με στρατιωτική ανάμειξη Ρωσίας-Λευκορωσίας!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί