Μπορούν να επισκευαστούν οι ρωσικοί αγωγοί;;; ΑΓΩΝΙΑ για την Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

Τι θέλουν να γίνει οι διεθνιστές και γιατί επιτέθηκαν στους αγωγούς...

Πληροφορίες για τέταρτη διαρροή στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream μεταδίδουν το πρωί της Πέμπτης σουηδικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές από την σουηδική ακτοφυλακή.

Όπως είπε εκπρόσωπος της σουηδικής ακτοφυλακής στην Svenska Dagbladet «δύο από τις τέσσερις διαρροές είναι στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Σουηδίας» με τις άλλες δύο να βρίσκονται στην ΑΟΖ της Δανίας.

Την ίδια ώρα η ρωσική FSB έχει ξεκινήσει ποινική διαδικασία για διεθνή τρομοκρατία μετά τις επιθέσεις στους ρωσικούς αγωγούς NOARD STREAM 1 και 2 με όλα τα σημάδια να δείχνουν προς ΗΠΑ!!!

Ο στόχος των διεθνιστών ήταν και είναι να αποκοπεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ η όποια ενεργειακή αλλά και διπλωματική σχέση της Ευρώπης με την Ρωσία, έτσι ώστε αφενός να φτωχύνουν οι πολίτες της Γηραιάς Ηπείρου λόγω των ενεργειακών αυξήσεων, αφετέρου τα ευρωπαϊκά κράτη να συγκολληθούν στον ευρωατλαντισμό, ετοιμαζόμενας για πιθανή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με την «Αρκούδα».   

Μπορεί να επισκευαστούν οι NORD STREAM;;;

Σύμφωνα με Ρώσους ειδικούς, υπάρχουν μέθοδοι αλλά αυτό θα πάρει τουλάχιστον έξι μήνες!!! Ως εκ τούτου, ο χειμώνας θα έχει ήδη γονατίσει τα ευρωπαϊκά νοικοκυριά, ενώ ακόμα και αν σκεφτεί ο Πούτιν να φτιαχτούν οι ρωσικοί αγωγοί, κανείς δεν θα εμποδίσει τις διεθνιστικές δυνάμεις να επιτεθούν εκ νέου!!!

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί