Ο Έλον Μασκ εκφράζει τις απόψεις του ως «πολίτης» και έχει το «δικαίωμα» να το κάνει, υπογράμμισε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.
«Οι ιδιώτες πολίτες στη χώρα μας μπορούν να λένε ό,τι θέλουν», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Παρίσι, στο πλευρό του Γάλλου ομολόγού του Ζαν –Νοέλ Μπαρό.
«Εκείνος, όπως κάθε Αμερικανός, έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του», υπογράμμισε.
Ο Γάλλος ΥΠΕΞ παρότρυνε τις Βρυξέλλες σήμερα να προστατεύσουν τα κράτη μέλη της ΕΕ έναντι των παρεμβάσεων στον δημόσιο διάλογο στην Ευρώπη.
«Είτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εφαρμόσει με το μέγιστο σθένος τους νόμους που διαθέτουμε για να προστατεύσουμε τον δημόσιο χώρο μας είτε δεν το κάνει και τότε θα πρέπει να συναινέσει να επιτρέψει στα κράτη μέλη της ΕΕ να έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν», επισήμανε.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο 20χρονη αλλοδαπή – Ξάφριζε τα χρυσαφικά ηλικιωμένων μέσα από τα σπίτια τους
- Γάλλοι και Βέλγοι έκαναν ρεσάλτο σε πλοίο ρωσικών συμφερόντων, vid
- Τον γύρο του κόσμου έκανε Ιρανός παρουσιαστής – Ανακοίνωσε κλαίγοντας τον θάνατο του Χαμενεΐ, vid
- Η γνώση στο χωράφι: Το σχέδιο για μια νέα εποχή αγροτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα
- Βρετανοί: Ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν χθες με κατεύθυνση την Κύπρο!
- Χαμάς: “Φρικτό έγκλημα” η επίθεση ΗΠΑ – Ισραήλ στο Ιράν – “Θρηνούμε για τον χαμό του Αλί Χαμενεΐ
- Προσπαθώντας να φας και να πιείς…αυτές τις μέρες σε ένα βίντεο!
- Από άλογα μέχρι κατοικίδια: Περίπου 18.000 φορτία ελέγχθηκαν το 2025 στους Συνοριακούς Κτηνιατρικούς Σταθμούς
- Με νέα ρεκόρ στον τουρισμό έκλεισε το 2025 – Όλ. Κεφαλογιάννη: «Σταθερά ανοδική η πορεία του ελληνικού τουρισμού»
- Νεκροί και η κόρη, ο γαμπρός και η εγγονή του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ









