σχολίασε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ερωτηθείς από δημοσιογράφους για σχετική δήλωση του αρχηγού του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, στρατηγού Βαλέρι Ζαλούζνι.
Όπως είπε ο Πεσκόφ, όλοι οι στόχοι της Μόσχας θα επιτευχθούν και είναι παράλογο να μιλάει το Κίεβο για νίκη επί της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης.
“Το καθεστώς του Κιέβου έπρεπε εδώ και καιρό να αντιληφθεί ότι ακόμη και να μιλάμε για κάποιου είδους προοπτική νίκης επί του πεδίου είναι παράλογο. Όσο νωρίτερα το αντιληφθεί αυτό το καθεστώς του Κιέβου, τόσο νωρίτερα θα προκύψουν κάποιες προοπτικές”, είπε ο Πεσκόφ.
Ο Πεσκόφ έκανε το παραπάνω σχόλιο απαντώντας σε ένα άρθρο του Ζαλούζνι στον Economist στο οποίο γράφει ότι ο πόλεμος κινείται προς ένα νέο στάδιο στασιμότητας και φθοράς των συγκρούσεων, μια φάση που θα μπορούσε να επιτρέψει στη Μόσχα να ανασυντάξει τις στρατιωτικές της δυνάμεις.
Σε ερώτηση σχετική με το νέο πακέτο αμερικανικών κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας, οι λεπτομέρειες του οποίου αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα σήμερα, ο Πεσκόφ απάντησε ότι αυτές πλήττουν εκείνους που τις επιβάλλουν και εκτίμησε ότι θα επιβληθούν και άλλες στο μέλλον.
(απεμπε – φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΠΑΣΟΚ για Άδ. Γεωργιάδη: «Η δειλία πάει …χέρι-χέρι με την τζάμπα μαγκιά»
- Η Λ. Μενδώνη για την ανάπλαση της Βασιλίσσης Όλγας
- Το Ισραήλ ανακοινώνει ότι σκότωσε τον ανιψιό του ηγέτη της Χεζμπολάχ με πλήγμα στην Βηρυτό
- Ο Ίαν ΜακΚέλεν αποθεώνει τον Τζόνι Ντεπ μετά τη συνεργασία τους στο «Ebenezer: A Christmas Carol»
- Η Ούμα Θέρμαν ξανά στη διάσημη σειρά «Dexter: Resurrection»
- Αυτό θα πει “μποτιλιάρισμα” ανθρώπων στο Σινικό Τείχος της Κίνας! ΒΙΝΤΕΟ
- Επικό ΒΙΝΤΕΟ: Πώς μοιάζει αυτή τη στιγμή το στενό του Ορμούζ μετά την εκεχειρία
- Αγορά: Σαρωτικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα – Σε αντίστοιχα περσινά επίπεδα οι τιμές στο αρνί
- Μελέτες σχετίζουν 4 παράγοντες με τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας
- Χαμός στη Ρωσία με δημοσιογράφο που συνελήφθη για προδοσία









