Μόσχα: Η Ευρώπη θα χαθεί σε μία «ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ»

«ΦΩΤΙΑ» στην Γηραιά Ήπειρο βάζει η Πολωνία

Η Ρωσία προειδοποίησε πως η Ευρώπη θα «εξαφανιστεί» σε μια πυρηνική αποκάλυψη, αν στείλει πυρηνικές κεφαλές στην Ουκρανία, όπως ζήτησε χθες Πολωνός ευρωβουλευτής!

Συγκεκριμένα, ο Viacheslav Volodin, ο επικεφαλής της Κρατικής Δούμας, εκτόξευσε πυρά μετά την δήλωση του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Πολωνίας και ευρωβουλευτή, Radoslaw Sikorski, ότι οι δυτικοί σύμμαχοι θα μπορούσαν να στείλουν περισσότερα όπλα στο πολιορκημένο Κίεβο και δη πυρηνικές κεφαλές.

Ο Σικόρσκι ισχυρίστηκε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε παραβιάσει το Μνημόνιο της Βουδαπέστης για τις Εγγυήσεις Ασφαλείας του 1994, το οποίο δικαιολογεί την δυτική παράδοση πυρηνικών όπλων .

Είπε στο ουκρανικό κανάλι Espreso TV ότι οι προμήθειες «θα έδιναν στην Ουκρανία την ευκαιρία να υπερασπιστεί την ανεξαρτησία της».

Η Ουκρανία συμφώνησε να εγκαταλείψει όλα τα πυρηνικά της όπλα που είχαν απομείνει από την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης και προσχώρησε στην Συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων.

Ο Βολοντίν επέκρινε τις παρατηρήσεις, γράφοντας στο Telegram σύμφωνα με την Sun : «Με τέτοιους βουλευτές, οι Ευρωπαίοι θα έχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από αυτά που έχουν ήδη αντιμετωπίσει σήμερα (πρόσφυγες, πληθωρισμός ρεκόρ, ενεργειακή κρίση).

«Ο Sikorski προκαλεί μια πυρηνική σύγκρουση στο κέντρο της Ευρώπης. Σε περίπτωση που εκπληρωθούν οι προτάσεις του, αυτές οι χώρες θα πάψουν να υπάρχουν, όπως και η Ευρώπη. Ο Sikorski και οι όμοιοί του είναι ο λόγος για τον οποίο η Ουκρανία πρέπει όχι μόνο να απελευθερωθεί από την ναζιστική ιδεολογία αλλά και να αποστρατιωτικοποιηθεί, διασφαλίζοντας το καθεστώς της χώρας χωρίς πυρηνικά όπλα».

Η τελευταία απειλή από τον Βολοντίν έρχεται αφότου το δεξί χέρι του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προειδοποίησε ότι «οι Ιππείς της Αποκάλυψης είναι καθ’ οδόν»

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί