Μητέρα που έφερε στον κόσμο παιδί χωρίς πόδια και με ένα χέρι: «Η καλύτερη απόφαση της ζωής μου» – BINTEO

Ογιος της γεννήθηκε με ένα χέρι και χωρίς πόδια. Η μητέρα μίλησε για την απόφασή της να φέρει στον κόσμο το παιδί της και να μην τερματίσει την εγκυμοσύνη της, χαρακτηρίζοντας «τέλειο» το αγοράκι της.


Όταν η Ρόζι Χιγκς ήταν έγκυος στον γιο της Χένρι, την είχαν ενημερώσει ότι θα μπορούσε να έχει το σύνδρομο της αμνιακής ταινίας (Amniotic Band Syndrome), το οποίο δεν επιτρέπει στα άκρα να αναπτυχθούν σωστά στη μήτρα. Οικογένεια και φίλοι τη ρωτούσαν αν θα συνεχίσει με την εγκυμοσύνη ή αν θα προχωρήσει σε έκτρωση. Εκείνη όμως χαρακτηρίζει την απόφασή της να φέρει στον κόσμο τον μικρό ως «την καλύτερη που έκανε ποτέ στη ζωή της».

Ο Χένρι υποβλήθηκε και σε επέμβαση στο χέρι του και σήμερα μπορεί να το κουνάει, να αγγίζει τα παιχνίδια του και να πλατσουρίζει στο μπάνιο.

Η 29χρονη μητέρα και βοηθός σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες από το Λονδίνο δήλωσε: «Όταν μου είπανε ότι το μωρό μου θα έχει ένα χέρι και καθόλου πόδια, ανησύχησα και αναστατώθηκα. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα τον κρατούσα, ό,τι και να με συμβούλευαν.

Μπορεί να σηκώνει αντικείμενα χωρίς προβλήματα, κάτι που προκαλεί έκπληξη. Κάνει πολύ καλή πρόοδο, δεν ανησυχώ για το μέλλον του.

Ξέρω ότι πάντα θα είναι λίγο διαφορετικός αλλά το αντιμετωπίζουμε μέρα με τη μέρα και ξέρω ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί τις μελλοντικές προκλήσεις».

Η Ρόζι έφερε στον κόσμο το παιδί στη διάρκεια του lockdown με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει δίπλα της τη μητέρα της και τον σύντροφό της όταν γεννούσε, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Μπορεί να μην έχει όλα τα χέρια και τα πόδια του, αλλά είναι απολύτως τέλειος για μένα», δηλώνει η μητέρα.

(Newsbeast)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί