“Μις AI”- Η νικήτρια του πρώτου διαγωνισμού ομορφιάς στον κόσμο…με τεχνητή νοημοσύνη(vid)

Tα πρώτα καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης είναι γεγονός και μάλιστα... έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου παγκοσμίως.

Όσες συμμετείχαν κρίθηκαν για τις ρεαλιστικές εμφανίσεις και την τεχνολογική τους ικανότητα, όπως και για την επιρροή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και όχι τόσο για την ομορφιά και το στυλ τους.

Η Kenza Laylie, μια μαροκινή «influencer» που δημιουργήθηκε από υπολογιστή, στέφθηκε η νικήτρια των βραβείων, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 1.500 άλλες γυναίκες οι οποίες δημιουργήθηκαν με τεχνητή νοημοσύνη, διεκδικώντας το έπαθλο των 13.000 δολαρίων.

Οι κριτές είπαν στο MailOnline ότι τπυς εντυπωσίασε η προηγμένη τεχνολογία πίσω από τη σταρ της τεχνητής νοημοσύνης καθώς και η συναρπαστική «προσωπικότητά» της.

Αποδεχόμενος το βραβείο, ο δημιουργός της Kenza είπε: «Το να κερδίσω το βραβείο Miss AI με παρακινεί ακόμα περισσότερο να συνεχίσω τη δουλειά μου για την προώθηση της τεχνολογίας AI».


Η ιδέα για το διαγωνισμό ομορφιά όπου οι διαγωνιζόμενες είναι δημιουργημένες με τεχνητή νοημοσύνη,κάνει τους συμμετέχοντες να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια τεράστια βιομηχανία.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από eleftherostypos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί