Το διάσημο 32χρονο σούπερ μόντελ και ηθοποιός ηγήθηκε μιας ομάδας φιλελεύθερων διασημοτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των Paloma Faith και Dawn O’Porter, που μοιράστηκαν τις χυδαίες αντιδράσεις τους μόλις άκουσαν την είδηση της εκλογικής νίκης του Τραμπ.
Παρότι η ίδια δεν έχει δικαίωμα ψήφου αφού είναι από τη Μεγάλη Βρετανία αντέδρασε έντονα στο γεγονός ότι εκατομμύρια Αμερικανοί ψήφισαν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.
Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφει: «Ένα μήνυμα προς τους φίλους μου. Ο Τραμπ θα κερδίσει τον Λευκό Οίκο. Το Κόμμα των Ρεπουμπλικανών. Αυτό είναι οδυνηρό, ναι, αλλά και απελευθερωτικό. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάθε μέρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μια κόλαση για τους φασίστες, τους μισογύνηδες, τους φανατικούς και τους ψεύτες. Αυτή δεν είναι η στιγμή να συρρικνωθούμε. Ούτε η στιγμή να απελπιστούμε. Είναι η ώρα για τον πανκ ροκ ανταρτοπόλεμο. Είναι η εποχή να γίνουμε κακοί. Κάντε τέχνη. Γαμ@@@@ τους. Συγκεντρώστε δύναμη. Θα μάθουν πως το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να την διατηρήσεις».
photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανοιχτά και σήμερα τα μπλόκα σε Μάλγαρα, Ευζώνους, Προμαχώνα και Νίκη – Πορεία με τρακτέρ στο Κιλκίς αύριο
- Το Ιράν προειδοποιεί τον Τραμπ ότι τυχόν παρέμβαση των ΗΠΑ κινδυνεύει να αποσταθεροποιήσει την περιοχή
- Το πρώτο θύμα της φονικής πυρκαγιάς σε μπαρ της Ελβετίας είναι 17χρονος παίκτης-θαύμα του γκολφ
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8,2% το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Νοέμβριο του 2025
- Ρώσος βουλευτής: «Αυτή η περίοδος θα είναι μια μαύρη σελίδα στην ζωή του ουκρανικού λαού»
- Διπλωματικές πηγές: Διαθεσιμότητα να υποδεχτεί εγκαυματίες από το Κραν Μοντανά υπέβαλε η Ελλάδα
- Κραν Μοντανά: Αγωνία για 15χρονη Ελληνίδα που αγνοείται
- Πούμα σκότωσε γυναίκα στο Κολοράντο: Η πρώτη θανατηφόρα επίθεση από το 1999
- Εκκαθάριση στα πανεπιστήμια: Διεγράφησαν πάνω από 308.000 “αιώνιοι” φοιτητές
- S&P Global: Επιταχύνθηκε η αύξηση των νέων παραγγελιών στον τομέα μεταποίησης τον Δεκέμβριο









