Μήνυμα ευρωβουλευτή στον Έλον Μασκ για τα ΕΜΒΟΛΙΑ και τον COVID: «Αγαπητέ Έλον…», vid

Τι διεμήνυσε ευρωβουλευτής στον δισεκατομμυριούχο…

Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής, Ρομπ Ρους, ο οποίος είχε αποκαλύψει με ερώτησή του το «σκάνδαλο» της Pfizer, σημείωσε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στον Έλον Μασκ:

«Αγαπητέ Έλον Μασκ, το όνομα μου είναι Rob Roos. Είμαι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ως εκ τούτου, είμαι μέλος της ειδικής επιτροπής για την πανδημία covid-19.

Πολλοί από τους συναδέλφους μου, θα ήθελαν να εξεταστεί η παραπληροφόρηση που διαδόθηκε κατά την διάρκεια του covid-19. Συμφωνώ, αλλά όχι από την ίδια οπτική γωνία.

Πιστεύω ότι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της πανδημίας του Covid-19, ήταν η λογοκρισία και η παραπληροφόρηση από τις κυβερνήσεις.

Αυτές είναι πληροφορίες σχετικές με τον κίνδυνο του ιού. Αυτές είναι πληροφορίες σχετικές με τα υποτιθέμενα “οφέλη” των lockdown και των περιορισμών. Αυτές οι πληροφορίες είναι σχετικές με την λειτουργία των εμβολίων.

Οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Έχουν λογοκρίνει ανελέητα πληροφορίες, έχουν διαγράψει λογαριασμούς μη συμμορφούμενων επιστημόνων, και υποσκίασαν κρίσιμες φωνές.

Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να γνωρίζει τι συνέβη, να γνωρίζει ποιες αποφάσεις  ελήφθησαν».

Δείτε την συνέχεια:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί