Μήνυμα Ερντογάν στο «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ»! Τι θα γίνει στο τέλος με την Τουρκία;;; vid

Τα περίεργα λόγια του τούρκου ηγέτη!!! Σε ποιόν ακριβώς απευθύνθηκε;;;

Ο Ερντογάν βλέπει την Τουρκία ως παγκόσμια δύναμη που θέλει να αλλάξει την παγκόσμια τάξη διοίκησης και ασφάλειας, στέλνοντας μήνυμα στο παγκόσμιο καθεστώς, όπως το αποκάλεσε.

«Στον κόσμο δεν μπορεί να πετύχει κανένα σχέδιο δίχως την Τουρκία. Όλοι θα χτυπήσουν την πόρτα μας» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για «παγκόσμια τάξη διοίκησης και ασφάλειας»!

Σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η Τουρκία ισχυροποιείται με τις υποδομές της και είναι αναμενόμενο να έρχεται αντιμέτωπη με το παγκόσμιο καθεστώς. Λέμε πως ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τις 5 χώρες” και δεν περιμένουμε να μας ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες, αφού προκαλούμε την παγκόσμια τάξη διοίκησης ασφάλειας που διαμορφώθηκε μετά τους Α᾽ και Β᾽ Παγκοσμίους πολέμους.

Υπάρχει όμως μια αλήθεια. Σε κοντινή ή μακρινή μας γεωγραφία δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει κανένα σχέδιο δίχως την Τουρκία! Ακόμα και αν επιχειρηθεί δεν θα πετύχει. Όσοι το επιχείρησαν τελικά υποχρεώθηκαν να ζητήσουν την βοήθεια της Τουρκίας».

Σε ποιούς ή σε ποιόν απευθύνεται ακριβώς ο Ερντογάν;;; Μένει να φανεί ποιά θα είναι η κατάληξη της Τουρκία, την οποία πράγματι χρειάζονται οι Μεγάλες Δυνάμεις στην παρούσα φάση! Ωστόσο υπάρχη η διαχρονική Ελληνική ρήση που λέει: «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί