Μην σου τύχει! Εργάτης εγκλωβίστηκε για ώρες σε πινακίδα βενζινάδικου 45 μέτρα πάνω από το έδαφος! vid

Ένας εργάτης συντήρησης στο Ιλινόις παρέμεινε εγκλωβισμένος μέσα σε μια πινακίδα βενζινάδικου ύψους 45 μέτρων για περίπου πέντε ώρες, μετά από δυσλειτουργία του ανελκυστήρα του.

Αξιωματούχοι της πυροσβεστικής της Γουίλμινγκτον αναφέρουν ότι ένας εργάτης έκανε συντήρηση σε ένα βενζινάδικο που έβλεπε στην έξοδο της Διαπολιτειακής Οδού 55 γύρω στις 11 π.μ. την Τρίτη, όταν ο ανελκυστήρας με τον οποίο έμπαινε μέσα παρουσίασε πρόβλημα.

Ο εργάτης διακρινόταν να περιμένει βοήθεια μέσα στην πινακίδα, η οποία έχει ύψος περίπου 45 μέτρα και δεν έχει σκάλα στο εσωτερικό της.

Οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής λένε ότι ήταν δύσκολο να βρεθεί άλλος ανελκυστήρας αρκετά ψηλός για να φτάσει ο εγκλωβισμένος εργάτης. Οι σκάλες τους έχουν ύψος μόνο περίπου 30 μέτρα.

Ένα εξειδικευμένο ανυψωτικό βρέθηκε τελικά σε ένα εργοτάξιο στο Τζόλιετ και η αστυνομία του Ιλινόις το συνόδευσε για 17 μίλια μέχρι το Γουίλμινγκτον.

Oι διασώστες κατάφεραν τελικά να απεγκλωβίσουν τον εργάτη και να τον μεταφέρουν με ασφάλεια πίσω στο έδαφος.

Δειτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί