«ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ»! Το ΒΙΝΤΕΟ με τον Πούτιν για την Ουκρανία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Αυτός ηγείται...

Σε παγκόσμια μετάδοση ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, έδειξε πως εκείνος είναι που ηγείται της Ρωσίας σε αντίθεση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος λαμβάνει απλά εντολές, λέει το ποιήμα και μετά αποχωρεί άρον-άρον, προκειμένου να μην δεχθεί ερωτήσεις (ΕΔΩ).

Τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο, στο οποίο ο Ρώσος πρόεδρος φέρνει σε δύσκολη θέση τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Κατασκοπείας της Ρωσίας, Σεργκέι Ναρίσκιν. Του απευθύνθηκε εκνευρισμένος από την θέση του, καλώντας, σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή για την Ρωσία, να μιλήσει καθαρά, καθώς εκείνος τραύλιζε στο βήμα της σύσκεψης.

Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη που μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο την Δευτέρα και λίγο πριν την υπογραφή της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας του Ντονμπάς, ο Σεργκέι Ναρίσκιν, επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Μόσχας πήρε τον λόγο αφήνοντας να εννοηθεί πως προτείνει πριν την αναγνώριση της ανεξαρτησίας να προηγηθούν διπλωματικές λύσεις.

Ο Πούτιν εμφανώς εκνευρισμένος από την περίεργη τοποθέτηση τον κάλεσε να μιλήσει καθαρά.

Ο Ναρίσκιν ανέφερε συγκεκριμένα: «Με την πρόταση του Νικολάι Πλατόνοβιτς, θα μπορούσαμε να δώσουμε, πως να το πω, στους δυτικούς μας εταίρους μια τελευταία ευκαιρία. Να τους δώσουμε μια επιλογή, σε μικρό χρονικό ορίζοντα, να πιέσουν το Κίεβο να επιλέξει την ειρήνη και να εφαρμόσει τη συμφωνία του Μινσκ» είπε ο Ναρίσκιν, αμφισβητώντας την στρατηγική του Κρεμλίνου, η οποία δικαιώθηκε εκ των πραγμάτων, και συνέχισε «Μόνο στην χειρότερη περίπτωση, πρέπει να πάρουμε την απόφαση για την οποία συζητάμε σήμερα».

Αυτή η τελευταία φράση ήταν που έβγαλε τον Πούτιν από τα ρούχα του. «Τι σημαίνει αυτό; Στην χειρότερη περίπτωση; Προτείνεις να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις;» ρώτησε εκνευρισμένος ο Πούτιν και συνέχισε «Ή να αναγνωρίσουμε ανεξαρτησία;»

Ο Ναρίσκιν φάνηκε να τραυλίζει και ο Πούτιν συνέχισε να τον πιέζει «Μίλα, μίλα, μίλα καθαρά».

Δείτε:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί