Πέραν των όποιων δυσκολιών συνεννόησης μεταξύ Μόσχας και διεθνιστών, οι οποίοι δεν θα σταματήσουν να θέλουν να δουν την Ρωσία χωρίς την κυβέρνηση του Βλαντίμιρ Πούτιν, υπάρχει και κάτι άλλο βάσει εκτιμήσεων.
Όπως σημειώνεται, υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ της προσέγγισης των ΗΠΑ και της Ρωσίας.
Σύμφωνα με αναλύσεις, η Ρωσία θέλει μία συνολική λύση με αρχή την Ουκρανία, η οποία θα αφορά την ασφάλεια της Ρωσίας μακροπρόθεσμα.
Για να συμβεί αυτό, προφανώς, πρέπει να μετασχηματιστεί η ευρύτερη περιοχή με το βλέμμα στην μεγάλη Ευρασία – Διαβάστε ΕΔΩ.
Αντίθετα η Ουάσινγκτον δείχνει να επιθυμεί, προς ώρας, μια πιο απλή λύση, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα και οι ΗΠΑ να προχωρήσουν σε άλλες συμφωνίες σχετικά με την οικονομική αξιοποίηση της περιοχής, σε συνεννόηση πάντα με την Μόσχα.
Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί, αν δεν υπάρξει συνολική λύση σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.
Ποια γραμμή θα επικρατήσει στο τέλος;
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λευκάδα…αλά Βενετία! Viral έγινε η βόλτα με σανίδα Sup της Ολλανδής Ντομινίκ, vid
- Βίντεο: Ελληνικά VS Ρωσικά Πανεπιστήμια
- Με… ρομποτόσκυλα στα γήπεδα το ερχόμενο Μουντιάλ! – ΦΩΤΟ
- Μια σημαντική διαφορά μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον σε σχέση με την Ουκρανία
- Αγωνία για τον 74χρονο ορειβάτη στο Βελούχι Ευρυτανίας: Σταματούν οι έρευνες για τη νύχτα λόγω κακοκαιρίας
- «Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Πωλείται η αυθεντική άμαξα του 1890 που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία
- Συνάντηση Δούκα – Χαρίτση για τη δημιουργία Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στον δήμο Αθηναίων
- Α. Τζιτζικώστας από έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη: «Κοινοί παγκόσμιοι κανόνες για πιο ασφαλείς, ανθεκτικές και καθαρές μεταφορές»
- Ο Τραμπ θα ταξιδέψει στην Κίνα από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου
- Λαϊκές αγορές: Αυτό θα ισχύσει την Καθαρά Δευτέρα









