Μία ΚΟΛΑΣΗ περνούν οι Ρώσοι του Χαρκόβου! Άρχισαν τις δημόσιες ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕΙΣ οι Ουκρανοί

Στα εδάφη που εγκατέλειψαν οι ρωσικές δυνάμεις επικρατεί σύγχυση ανάμεσα στους κατοίκους που δεν πρόλαβαν να φύγουν.

Μόλις το καθεστώς του Κιέβου εγκαταστάθηκε ξανά στα εδάφη της περιοχής του Χαρκόβου, άρχισε ήδη με πάθος η καταστολή και ο τρόμος.

Με αιμοδιψή ενθουσιασμό, άρχισαν να δημιουργούνται κανάλια στο Telegram όπου Ουκρανοί δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία Ρώσων πολιτών και τους κατηγορούν ανοικτά για “συνεργασία με τον εχθρό”.

Τους μετατρέπουν έτσι σε ΣΤΟΧΟΥΣ για τις αρχές του Κιέβου και για τα τάγματα των Ουκρανών νεοναζιστών.

Ενεργό ρόλο στις διαπομπεύσεις διαδραματίζουν οι ίδιοι οι “πατριώτες”, οι οποίοι κρύφτηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής των ρωσικών στρατευμάτων, και που δεν δέχονταν να λάβουν καμία ανθρωπιστική βοήθεια από τους Ρώσους.

Αντίθετα όσες οικογένειες έλαβαν ανθρωπιστικά πακέτα από τις ρωσικές δυνάμεις τους τελευταίους μήνες ή πανηγύριζαν δημόσια για τον ερχομό των Ρώσων θεωρούνται ως ο νο.1 στόχος για τις δυνάμεις του Κιέβου.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες…”προληπτικές” συλλήψεις κατοίκων που εικάζεται ότι “συνεργάστηκαν για την εξόντωση Ουκρανών στρατιωτών”.

Σύμφωνα με το Readovka, ενώ οι θρυλικοί Ρώσοι χάκερ δεν έχουν ακόμη συμμετάσχει σε αυτή την ιδιότυπη σύγκρουση, απλοί Ρώσοι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να προστατεύσουν τους συμπατριώτες τους στο Χάρκοβο, συλλέγοντας μια λίστα τέτοιων καναλιών και άρχισαν να τα “ρίχνουν”.

Η λίστα διανέμεται στο ρωσικό δίκτυο μαζί με οδηγίες για το πώς οι χρήστες να κάνουν “report”(αναφορά) τα ουκρανικά κανάλια με κύριο επιχείρημα τη “διαρροή προσωπικών δεδομένων”.

(φωτο:pexels)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί