Μια χαρά προχωρούν την συμμαχία τους!!! Τουρκία- Λιβύη: Άρχισε η γραμμή Ro-Ro μεταξύ των δύο χωρών

Η «Karanfil Group», εταιρεία με εμπειρία άνω των 35 ετών που έχει ναυτιλιακή σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών και λύσεις logistics με τα «κλειδιά στο χέρι», σε συνεργασία με την εταιρεία “KRN Lines”, η οποία έχει εκτεταμένη εμπειρία στη Λιβύη, έκανε το πρώτο ταξίδι από Τουρκία στο λιμάνι της Μισράτα στη Λιβύη. Το πρώτο πλοίο […]

Η «Karanfil Group», εταιρεία με εμπειρία άνω των 35 ετών που έχει ναυτιλιακή σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών και λύσεις logistics με τα «κλειδιά στο χέρι», σε συνεργασία με την εταιρεία “KRN Lines”, η οποία έχει εκτεταμένη εμπειρία στη Λιβύη, έκανε το πρώτο ταξίδι από Τουρκία στο λιμάνι της Μισράτα στη Λιβύη.

Το πρώτο πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Ambarlı της Κωνσταντινούπολης, και αφού έπλευσε πρώτα στο λιμάνι Akçansa κατευθύνθηκε προς τη Μισράτα.

Η εταιρεία θα μεταφέρει τα πορθμεία Ro-Ro και τα εμπορευματοκιβώτια που λειτουργούν με απευθείας δρομολόγια από τα λιμάνια της Κωνσταντινούπολης, του Κοτσάελι, τη Σαμψουντα, της Σμύρνης, της Μερσίνας και της Αλεξανδρέττας της Τουρκίας στο λιμάνι της Μισράτα.

Η εταιρεία σχεδιάζει να αγοράσει νέα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και να ξεκινήσει τακτική εβδομαδιαία υπηρεσία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ των δύο χωρών τον Ιούλιο.

Η εταιρεία ” KRN Lines ” στοχεύει στην αύξηση του όγκου του εμπορίου της Τουρκίας με τις αφρικανικές χώρες, ιδίως με τη Λιβύη, μέσω μεταφορών με κινούμενα και ρυμουλκούμενα οχήματα, μηχανήματα κατασκευής, φορτηγά, εμπορευματοκιβώτια κάθε είδους.

trt.net.tr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί