• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο κι εγκατέλειψε τη σκηνή… Τον καταδίωξαν και τον έπιασαν πολίτες στη Λεμεσό

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο κι εγκατέλειψε τη σκηνή… Τον καταδίωξαν και τον έπιασαν πολίτες στη Λεμεσό

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο κι εγκατέλειψε τη σκηνή – Τον καταδίωξαν και τον έπιασαν πολίτες – Διερευνά η Αστυνομία

Συνελήφθη χθες 45χρονος οδηγός, ο οποίος ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση και ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5μ.μ., αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, στην οδό Ελευθερίας στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να κινήθηκε δεξιά και να συγκρούστηκε πλευρικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ζημιές στα δύο οχήματα, ωστόσο ο 45χρονος συνέχισε την πορεία του, εγκαταλείποντας τη σκηνή.

Άλλοι οδηγοί, που είδαν τη σύγκρουση, ακολούθησαν το όχημα του 45χρονου και κατάφεραν να το ανακόψουν και να τον κρατήσουν μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας.

Με την άφιξη των αστυνομικών στη σκηνή, ο 45χρονος υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ, με θετική ένδειξη. Ακολούθως, οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, όπου υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης, με μικρότερη ένδειξη 102μg% αντί 9μg%, που είναι το όριο.

Από περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος είναι κάτοχος μαθητικής άδειας οδηγού και οδηγούσε το όχημά του, χωρίς να συνοδεύεται από έμπειρο οδηγό. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος οδηγούσε το όχημα του χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας σε ισχύ, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο από την 1 η Απριλίου 2019.

Εναντίον του 45χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Από την τροχαία σύγκρουση δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: cyprustimes