• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ξεσηκωμός «μεταναστών» στην Σάμο – Πέταξαν πέτρες, έσπασαν πράγματα – Σε κίνδυνο τα σχολεία που έκλεισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσηκωμός «μεταναστών» στην Σάμο – Πέταξαν πέτρες, έσπασαν πράγματα – Σε κίνδυνο τα σχολεία που έκλεισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλείνουν σχολεία στο Βαθύ της Σάμου, λόγω σοβαρών επεισοδίων στο ΚΥΤ του νησιού, με μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες να έχουν ξεσηκωθεί.

Μάλιστα, ένα σχολείο, το 1ο Δημοτικό και τα 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο, βρίσκονται σε απόσταση μόλις 150 – 200 μέτρων από το κέντρο υποδοχής.

Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, από νωρίς το πρωί η κατάσταση ήταν έκρυθμη στο ΚΥΤ, όταν ομάδες αλλοδαπών αρχικά δημιούργησαν επεισόδια στο εσωτερικό του κέντρου.

Η ομάδα μεταφέρθηκε στην είσοδο του ΚΥΤ, έκλεισε το δρόμο και άρχισε να φωνάζει συνθήματα. Η ομάδα των Αφρικανών, έχει καταστρέψει χημικές τουαλέτες και πέταξε πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.

Λόγω της έντασης που επικρατούσε οι εργαζόμενοι στο ΚΥΤ ειδοποιήθηκαν να μην προσέλθουν στην εργασία τους για λόγους ασφαλείας.

Τι θα γίνει αν ο όχλος αυτός οργανωθεί; Θα στραφεί και κατά πολιτών;

«Τα επεισόδια είναι σοβαρά και προχωρούμε σε κλείσιμο όλων των σχολείων για λόγους ασφαλείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Τα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν μάθημα, όταν πέφτουν δακρυγόνα» είπε στο ethnos.gr δήμαρχος Ανατολικής Σάμου.

Δείτε εικόνες:

ΠΗΓΗ: samos24

ΦΩΤΟ eurokinissi