• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  • «Ξεχάστε το» – Ο Σόιμπλε σε πλήρη συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση για τους «μετανάστες» – Έρχεται μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα; (BINTEO)

«Ξεχάστε το» – Ο Σόιμπλε σε πλήρη συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση για τους «μετανάστες» – Έρχεται μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα; (BINTEO)

Ο Πρόεδρος της γερμανικής Βουλής, Wolfgang Schäuble, κατά την διάρκεια συζήτησης για τον «μεταναστευτικό»

ζήτησε περισσότερο ρεαλισμό και ενσωμάτωση, καλώντας ουσιαστικά τους Γερμανούς αλλά και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να αποδεχθούν την πραγματικότητα, και να ξεχάσουν το ενδεχόμενο να σταλούν πίσω οι «πρόσφυγες και μετανάστες» που βρίσκονται στην Ευρώπη.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Όπως ανέφερε, δεν πρέπει κανείς να ελπίζει πως ο μεγάλος αριθμός αυτών των ανθρώπων μπορεί να σταλεί πίσω.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt» ο πρώην Γερμανός ΥΠΟΙΚ ανέφερε:

«Δεν πρέπει να ελπίζουμε βάσιμα πως μπορούμε να στείλουμε πίσω αυτόν τον μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Καλύτερα θα πρέπει να καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να τους ενσωματώσουμε στην κοινωνία μας».

Αυτό είναι το μήνυμα του Σόιμπλε και φυσικά της αριστερόστροφης διεθνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία επιδιώκει μια πολυπολιτισμική Ευρώπη.

Θυμίζουμε όμως πως στην Γερμανία, η Εθνική Δεξιά κερδίζει έδαφος από την Βαυαρία και τοποθετεί εμπόδια σε αυτήν την προοπτική (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Αναμένουμε λοιπόν τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως ο Σόιμπλε δείχνει να συμφωνεί με την ελληνική κυβέρνηση, η οποία θέλει να «λύσει» το δημογραφικό μέσω των μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών και ειδικά με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, μιλώντας από το βήμα στου ΟΗΕ -και μάλιστα στα αγγλικά, ενώ συνήθως οι διάφοροι ηγέτες μιλούν στην μητρική τους γλώσσα-  έκανε λόγο για «τα δικαιώματα της ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών αλλά και για ενδυνάμωση των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας που ενισχύεται από αυτούς».

Λέτε, στο πλαίσιο αυτής της «ενδυνάμωσης των δικαιωμάτων». να ιδρυθεί και μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα με ισχυρή κομματική βάση χάριν του αριθμού «προσφύγων και μεταναστών» που συνεχώς αυξάνεται;

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu