Ένα Βίντεο-ντοκουμέντο που «παγώνει» το αίμα με τον δράστη που μαχαίρωσε παιδιά σε παιδική χαρά στη Γαλλία κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά στα social media.
Καταγράφει τον άνδρα με καταγωγή από τη Συρία να εισβάλλει σε παιδική χαρά και να προσπαθεί να μαχαιρώσει ένα μικρό αγοράκι που βρίσκεται στο καρότσι!!
Οι σκηνές που θα παρακολουθήσετε παρακάτω είναι ιδιαίτερα σκληρές.
Το θέαμα κάνει ακόμα πιο τρομακτικό τα ουρλιαχτά της μητέρας, που προσπαθεί απεγνωσμένα να απωθήσει τον αδίστακτο όταν πλησιάζει (πάνω από 1 φορά) το παιδί της.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι τραυματίες από την επίθεση είναι 5, εκ των οποίων οι 4 είναι παιδιά. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται 2 παιδιά και ένας ενήλικας.
Ο δράστης είναι ο 32χρονος Abdalmasih H. με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος είχε μπει νόμιμα στη Γαλλία και είχε κάνει αίτηση για άσυλο.
Ο 32χρονος συνελήφθη «μετά την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας», όπως έγραψε στο Twitter ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανάν.
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:
freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος δέσμευσε περιουσιακά στοιχεία της Π. Σεμερτζίδου
- ΗΠΑ: Το ιρανικό πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου πρέπει να διαλυθεί πλήρως
- Κρεμλίνο: Η κατάσχεση των ”παγωμένων” ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από ευρωπαϊκά κράτη θα πλήξει το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα
- Δίκη για την υπόθεση Novartis: Οι ποινές φυλάκισης που ανακοινώθηκαν
- Δήλωση Σαμαρά για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis
- Πεσκόφ για Ουκρανία: «Το ΝΑΤΟ εμπλέκεται de facto σε αυτόν τον πόλεμο»
- Ρωμανός: «Το πότισμα αυτών των λεφτόδεντρων, το πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά ως κοινωνία»
- Χαλκιδική: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι η πεντάχρονη κόρη της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία
- Άκης Σκέρτσος: Τι είπε για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ
- ΔΥΠΑ: Ξεκινά νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων-πρώην εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ»
Κύρια Θέματα

















