Βίκτορ Ορμπάν: «Οι Ευρωπαίοι πολίτες θέλουν κλειστά και ασφαλή σύνορα»

Ενώ η Ευρώπη κατακλίζεται από λαθρομετανάστες και η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού της αλλάζει ραγδαία, κάποιοι ηγέτες έχουν ακόμα την κοινή λογική, την τόλμη και την αγάπη για τον τόπο τους που τους ωθεί να βλέπουν τον κίνδυνο και να εκφράζουν τη βούληση του λαού τους.

 

Σε συνέντευξή του ο Βίκτορ Ορμπάν πρωθυπουργός της Ουγγαρίας εκφράζει τη βούληση του Ουγγρικού λαού και ταυτόχρονα έχει το θάρρος να πει ότι η ΕΕ δεν αποτελεί πλέον θεσμό δημοκρατίας, αφού αγνοεί και μάλιστα επιδεικτικά τους λαούς, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Μάλιστα όπως δήλωσε χαρακτηριστικά πριν τη συνάντηση κορυφής των πρωθυπουργών της ΕΕ:

“Η δημοκρατία έχει διαλυθεί στην Ευρώπη, επειδή οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν κάνουν αυτό που θέλει ο λαός”.

“…Ο λαός θέλει να προστατέψουμε τα σύνορα, να μην επιτρέπουμε την είσοδο σε μετανάστες και να υπερασπιζόμαστε την ασφάλειά του…”

Έκανε σαφές ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν πρόκειται να το κάνουν αυτό, οπότε και η ευρωπαϊκή δημοκρατία είναι σε δύσκολη θέση.

Υποστηρίζει επίσης, τη λύση της δημιουργίας hot spot εκτός της ευρωπαϊκής περιοχής, την καταμέτρηση των μεταναστών και την επιστροφή τους στην πατρίδα τους, την ώρα που εμείς μετατρεπόμαστε σε γκρι λαό δούλων που θα γίνουν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu