δήλωσαν χθες Τετάρτη δύο Μεξικανοί αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας.
Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, προσπάθησε να εισέλθει στις ΗΠΑ μέσω της γέφυρας Φαρ- Ρεϊνόσα που ενώνει τη μεξικανική πόλη Ρεϊνόσα και την αμερικανική Φαρ, στο Τέξας.
Οι αξιωματούχοι, που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους διότι δεν είχαν άδεια να αναφερθούν στο θέμα, επεσήμαναν ότι περίπου στις 17:00 της Τετάρτης τοπική ώρα ο άνδρας πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε τον λαιμό του όταν δεν του επετράπη να εισέλθει στις ΗΠΑ. Και οι δύο διευκρίνισαν ότι ο άνδρας ζητούσε άσυλο.
«Αυτοκτόνησε», εξήγησε ένας από τους αξιωματούχους, προσθέτοντας ότι ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 30 ετών.
Σύντομο βίντεο που είχε στην κατοχή του ένας από τους αξιωματούχους δείχνει τον άνδρα να πλησιάζει τους Αμερικανούς αξιωματούχους στη γέφυρα και στη συνέχεια να υψώνει το χέρι του στον λαιμό του. Φωτογραφίες τον δείχνουν να κείτεται σε μια λίμνη αίματος.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ChatGPT …”ανατινάζει” γάμους – Οι περίεργες συμβουλές που “ρίχνουν λάδι στη φωτιά”
- Ηράκλειο: Τη Δευτέρα η απολογία των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια
- “Back to Basics” & “Homing”: Οι καταναλωτές πλέον “ψηφίζουν” σπίτι και όχι εξόδους για ψυχαγωγία
- M.Χαρακόπουλος: «Θα πρέπει να μας γίνει ένα μάθημα η “περιπέτεια” των ΕΛΤΑ»
- Τσεχία: Δεξιός και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου
- Η Κίνα εγκατέστησε φούρνο στον διαστημικό σταθμό – Δείτε βίντεο με τους αστροναύτες να κάνουν μπάρμπεκιου
- Ανήκει εις την Δύσιν η Ελλάδα! Η συνάντηση Μητσοτάκη για την ενέργεια
- Υπέρ της πρότασης να ανακηρυχθεί το 2026 έτος ενότητας των λαών της Ρωσίας ο Πούτιν
- Ανήκουστο! Άνδρας παρενόχλησε στη μέση του δρόμου την πρόεδρο του Μεξικού – Δείτε βίντεο
- Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε ανηλίκους – Προσποιούνταν τους αστυνομικούς









