Το θλιβερό τέλος μίας υπερδύναμης στις οθόνες σας!! vid

Πού θα τους πάνε όλους αυτούς;; Μήπως θα αρχίσουν -όπως ήδη πρότειναν- να τους βάζουν στα σπίτια μας;;

Η κατάσταση με το μεταναστευτικό στις μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

«Μια γειτονιά του Μανχάταν έχει μετατραπεί σε «γιγάντια τουαλέτα» από ορδές παράνομων μεταναστών που ουρούν και αφοδεύουν δημόσια», σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα και καταγγελίες κατοίκων.

Το Tomkins Square Park και η γύρω περιοχή έχουν κατακλυστεί από αλλοδαπούς που συγκεντρώνονται καθημερινά έξω από μία δημόσια δομή στο East Village.

Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες, μεγάλος αριθμός των οποίων είναι άνδρες από την Αφρική και τη Νότια Αμερική, μπορούν να βρεθούν τακτικά να περιπλανώνται στο πάρκο.

Ολόκληροι δρόμοι έχουν γκετοποιηθεί.

Οι ντόπιοι και οι εργαζόμενοι της πόλης βρίσκουν τώρα σωρούς περιττωμάτων και κύπελλα γεμάτα ούρα παντού, ακόμη και στους δρόμους μπροστά σε κατοικίες.

«Υπήρχε ένα φλιτζάνι με αυτό που νόμιζα ότι ήταν η πεταμένη ζεστή σοκολάτα κάποιου που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ζεστή σοκολάτα», είπε μια εργαζόμενη στη δημόσια καθαριότητα στη New York Post.

«Οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να κατουρήσουν σε πλαστικά κύπελλα και όχι στο έδαφος και τα αφήνουν στα σκαλιά έξω από τα σπίτια μας», κατήγγειλε ένας τρομαγμένος κάτοικος.

Ένας δημοσιογράφος της NYP που επισκέφτηκε το πάρκο παρατήρησε έναν άνδρα μετανάστη να ουρεί δημόσια.

«Έχω κόψει αυτό το μέρος του πάρκου από την [καθημερινή] βόλτα μου λόγω της βρωμιάς», είπε ένας κάτοικος της περιοχής.

«Υπάρχουν αρκετές χιλιάδες άνθρωποι [που έρχονται] σε αυτό το άκρο του πάρκου χωρίς μέρος για να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο».

Ανάλογες -και χειρότερες- εικόνες εκτυλίσσονται και σε άλλα σημεία της Νέας Υόρκης, του Σικάγου και άλλων πόλεων.

Θυμίζουμε μόνο την είδηση-σοκ σχετικά με τη μεταφορά αλλοδαπών μέσα σε σχολεία (!!!) αλλά και την δραματική προειδοποίηση του Έλον Μασκ:

«Αυτό συμβαίνει όταν ξεμείνετε από δωμάτια ξενοδοχείου. Σύντομα, οι πόλεις θα ξεμείνουν από σχολεία. Μετά θα έρθουν για τα σπίτια σας».

Φαίνεται πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν αρχίσουν να τους βάζουν στις κατοικίες:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί