Θα φτιάξουν «νόμιμες οδούς» για να βουλιάξει η Ευρώπη από τους «μετανάστες» – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Με πρόσχημα το κλίμα...

Όπως γράφουν διεθνιστικά σάιτ με πρόσχημα την υποτιθέμενη κλιματική κρίση:

«Καθώς ο πλανήτης μας θερμαίνεται , αντιμετωπίζουμε πιο συχνά και έντονα καιρικά φαινόμενα, άνοδο της στάθμης της θάλασσας, παρατεταμένες ξηρασίες και αλλοιωμένα οικοσυστήματα. Αυτές οι περιβαλλοντικές αλλαγές επηρεάζουν άμεσα την διαβίωση των ανθρώπων καταστρέφοντας καλλιέργειες και εξαντλώντας τις πηγές νερού. Κάνουν μη κατοικήσιμες περιοχές που κάποτε κατοικούνταν.

Ως απάντηση σε αυτές τις προκλήσεις, πολλά άτομα και κοινότητες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να αναζητήσουν ασφάλεια αλλού. Η συντριπτική πλειοψηφία θα παραμείνει εντός των συνόρων της χώρας τους – προβλέπεται ότι έως το 2050 έως και 86 εκατομμύρια Αφρικανοί θα μεταναστεύσουν εντός των χωρών τους λόγω καιρικών σοκ. Κάποιοι όμως θα περάσουν τα σύνορα, προκαλώντας την ανάγκη για διεθνή προστασία».

Όλους αυτούς τους στέλνουν ήδη με καραβιές στην Ευρώπη!!! Πρώτα του έστειλαν μαζικά στην Ελλάδα και τώρα πήρα πάλι η Ιταλία σειρά με την Ευρώπη να λέει δήθεν πως θα βοηθήσει!!!

Ο Nigel Farage, ο πρώην ηγέτης του δεξιού Κόμματος του Brexit και του αντιμεταναστευτικού UKIP, δείχνοντας σοκαριστικές εικόνες από τα κύματα αλλοδαπών που έχουν φτάσει στην Ευρώπη, καταγγέλλει πως οι διεθνιστές των Βρυξελλών δημιουργούν «νόμιμες» οδούς, προκειμένου να καταφθάσουν με οργάνωση πληθυσμοί από Αφρική και Ασία στην Ευρώπη όχι λόγω πολέμων, αλλά αυτή την φορά με πρόσχημα το κλίμα!!!

Όπως έλεγε ο Λιακόπουλος, θα στείλουν τώρα τους «ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!!!

Ο Farage σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Αυτό δεν οργανώνεται από κάποιον τυχαίο διακινητή. Είναι σχεδόν μια επιχείρηση στρατιωτικής κλίμακας. Είναι μια εισβολή

Η ΕΕ το μόνο που λέει είναι πως θέλει να δημιουργήσει ασφαλείς και νόμιμες οδούς  για να έρθουν οι άνθρωποι στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί