• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στην «καρδιά» της Ενωμένης Ευρώπης! Αλλοδαποί ΕΚΑΨΑΝ αστυνομικό τμήμα, εικόνες ΠΟΛΕΜΟΥ, vid

Στην «καρδιά» της Ενωμένης Ευρώπης! Αλλοδαποί ΕΚΑΨΑΝ αστυνομικό τμήμα, εικόνες ΠΟΛΕΜΟΥ, vid

Όλο και πιο «κοντά σε πολέμους των πόλεων καθώς οι μουσουλμάνοι δείχνουν «αγριεμένοι»...

Η πρωτεύουσα της Ενωμένης Ευρώπης αντίκρυσε χθες πρωτοφανείς εικόνες, οι οποίες δείχνουν πως δεν απέχουμε πολύ από μαζικούς πολέμους των πόλεων.

Η βελγική αστυνομία προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης σε «πολλές συλλήψεις» στο προάστιο Σερμπέκ των Βρυξελλών, μετά την διαδήλωση που οργανώθηκε στη μνήμη ενός νεαρού μαροκινού μουσουλμάνου του Ιμπραήμ, ο οποίος φέρεται να σκοτώθηκε το Σάββατο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.

Η ηρεμία έχει μεν επιστρέψει σήμερα, όπως υποστηρίζουν οι Αρχές, ωστόσο χθες σημειώθηκαν ΣΦΟΔΡΑ επεισόδια καταστροφές αυτοκινήτων, ενώ οι συγκεντρωμένοι εκτόξευαν πέτρες εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας και έκαψαν, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, αστυνομικό τμήμα.

ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ άλλοι δύο συνάδελφοί τους τραυματίστηκαν στις επιχειρήσεις για την αποκατάσταση της τάξης, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τη διαδήλωση περίπου 500 αλλοδαπών (ενδεχομένως και αριστεριστών) κοντά στο αστυνομικό τμήμα όπου είχε μεταφερθεί ο νεαρός στις 9 Ιανουαρίου.