• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΣΟΚ με τον αποκεφαλισμό στο Παρίσι – ΒΙΝΤΕΟ του 2015 από Ελλάδα επιβεβαιώνει τον ΤΡΟΜΟ (vid)

ΣΟΚ με τον αποκεφαλισμό στο Παρίσι – ΒΙΝΤΕΟ του 2015 από Ελλάδα επιβεβαιώνει τον ΤΡΟΜΟ (vid)

Τα σημάδια ήταν έντονα για όλη την Ευρώπη

Σοκ στην Γαλλία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει προκαλέσει ο αποκεφαλισμός ενός καθηγητή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από έναν ισλαμιστή 18 μόλις ετών.

Δυστυχώς, το Κοράνι είναι γεμάτο από εδάφια μίσους κατά αλλόπιστων. Κάποιοι που ενδεχομένως επιδιώκουν την πρόκληση χάους στην Ευρώπη, εκμεταλλεύονται την ελλιπή μόρφωση νεαρών μουσουλμάνων και τους εντάσσουν στα τάγματα του Αλλάχ.

Πόσοι από αυτούς έρχονται από φτωχές ισλαμικές χώρες στην Ευρώπη έτοιμοι για όλα;

Πόσοι από αυτούς έχουν έρθει στην Ελλάδα;

Πόσοι μεγαλώνουν τα σπλάχνα του δυτικού κόσμου έτοιμοι να χτυπήσουν όποτε τους δοθεί εντολή;;;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο προάστιο του Παρισιού Κονφλάν-Σεντ-Ονορίν (Yvelines) που αποκεφάλισε έναν 47χρονο Γάλλο καθηγητή Ιστορίας, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ», είχε γεννηθεί στη Μόσχα. Ήταν Τσετσένος! Ναι αυτή η…καλή Τσετσενία που πολλοί στην χώρα μας στήριζαν κατά της Ρωσίας.

Οι αστυνομικοί δεν πλησίασαν αμέσως τον δράστη, καθώς φαίνεται πως ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά. Ομάδα πυροτεχνουργών εξουδετέρωσε τα εκρηκτικά, πριν οι Αρχές μπορέσουν να τον πλησιάσουν. Ο «στρατιώτης» του Αλλάχ ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι και ένα όπλο, πιθανότατα μια επαναληπτική καραμπίνα.

Δείτε την στιγμή που η Αστυνομία σκοτώνει τον δράστη με 10 σφαίρες! Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές:

Ποιος θα αφοπλίσει όμως τους πραγματικούς υπεύθυνους όλων αυτών που συμβαίνουν στην Ευρώπη; Ποιός θα εξηγήσει στους αριστεριστές που διαδηλώνουν πως υπάρχει κίνδυνος αν τα σύνορα ανοίξουν και μπουν όλες οι ορδές μουσουλμάνων από την Τουρκία.

Η Γαλλία είναι από χθες σοκαρισμένη, αλλά το έχει ξαναζήσει το 2016, όταν ισλαμιστές αποκεφάλισαν ιερέα στην Νορμανδία. Πώς θα αντιδρούσε η Ελλάδα σε ένα τέτοιο περιστατικό;

Θυμηθείτε ένα βίντεο του Associated Press από το 2015, τότε που Αριστερά άνοιξε τα σύνορα. Μουσουλμάνος, στα σύνορα με τα Σκόπια, σε παρόμοια ηλικία με τον Τσετσένο που αποκεφάλισε τον Γάλλο καθηγητή, απειλεί πως θα μας κόψει τον λαιμό και πως «μας θέλει νεκρούς».

Δείτε στο 0.46: