Προπληρωμένες κάρτες με πλαφόν στα μετρητά!! Στο κόλπο και οι αλλοδαποί!

Όλοι εκπαιδεύονται!!

Συγκεκριμένες προτάσεις για την διενέργεια διαδικασιών ασύλου σε τρίτες χώρες ζήτησαν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση τα κρατίδια στη Γερμανία, τα οποία συμφώνησαν επίσης στην έκδοση προπληρωμένων καρτών για τους πρόσφυγες.

Κομβικό ήταν και το ζήτημα των απελάσεων μεταναστών που διαπράττουν εγκλήματα στην Γερμανία.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, τα κρατίδια συμφώνησαν μεταξύ άλλων στην έκδοση προπληρωμένης κάρτας αγορών για τους μετανάστες και ανώτατο όριο μετρητών τα 50 ευρώ.

Οτιδήποτε υπερβαίνει αυτό το ποσό, θα πρέπει να χρεώνεται στην κάρτα.

Βλέπουμε λοιπόν πως και οι «στοκ πληθυσμοί» αλλοδαπών στην Ευρώπη, που είναι εκατομμύρια, μπαίνουν… για τα καλά στο κόλπο περιορισμού της κυκλοφορίας των μετρητών!!

Σύμφωνα με σχετική νομοθεσία που «πέρασε» από τη Μπούντεστανγκ λίγο πριν τις Ευρωεκλογές, από εδώ και στο εξής όσοι αλλοδαποί, που μπήκαν παράνομα στη Γερμανία, βρίσκονται σε καθεστώς αίτησης ασύλου, επιτρέπεται να μετουσιώνουν σε μετρητά μόνο το μισό ποσό από όσα λαμβάνουν από το κράτος!

Η επίσημη δικαιολογία από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση είναι πως έτσι θα ελαχιστοποιηθούν τα ποσά που φεύγουν προς τρίτες χώρες, καθώς πλέον θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τους αλλοδαπούς να στείλουν λεφτά εκτός Γερμανίας.

Με πληροφορίες από απεμπε-απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί