• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παλιά δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών των Η.Α.Ε. για τους «μετανάστες» ταράζει ακόμα και σήμερα τα νερά (ΒΙΝΤΕΟ)

Παλιά δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών των Η.Α.Ε. για τους «μετανάστες» ταράζει ακόμα και σήμερα τα νερά (ΒΙΝΤΕΟ)

HAE_ELLADA
Τι θα γίνει με τους παράνομους μετανάστες...

Ο Υπουργός Εξωτερικών των Η.Α.Ε. ο οποίος έχει έρθει έντονα στο προσκήνιο στη χώρα μας λόγο των σχέσεων που αναπτύσσουμε με τα Η.Α.Ε, κ. Abdullah bin Zayed Al Nahyan είχε κάνει τις παρακάτω δηλώσεις που αφορούν την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα.

Με απλά και μετρημένα λόγια, ο Υπ.Εξ. των Η.Α.Ε. έχει προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη θα αρχίσει να “γεννά” τζιχαντιστικό εξτρεμισμό από τη στιγμή που ακολουθεί την πολιτική ορθότητα και επιτρέπει σε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους να διαβούν στα εδάφη της.

Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, είναι φανερό ότι η Ευρώπη δε μπορεί να αφομοιώσει πολιτιστικά όλους τους μουσουλμάνους μετανάστες και τους απόγονούς τους από τη στιγμή που αυτοί έχουν γαλουχηθεί με τα νάματα του Ισλαμισμού και δηλώνουν ευθαρσώς ότι ο μόνος νόμος που αναγνωρίζουν είναι η Σαρία και τίποτα άλλο.

Ενώ υποστηρίζουν αυτό, και μόνο η νοοτροπία τους ότι υπάρχουν εντός περιοχών με χριστιανικούς πληθυσμούς οι οποίοι είναι απόγονοι των σταυροφόρων, ενισχύουν το πάθος τους για επικράτηση σταδιακά κατά των λευκών Χριστιανών της Γηραιάς Ηπείρου και επιβολής τελικά του Ισλάμ παντού, ακόμα και εκεί που δε μπόρεσε να φτάσει το πρώτο Χαλιφάτο και αργότερα η Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Τα Η.Α.Ε έχουν εμπλακεί σε έναν ιδιότυπο αγώνα εναντίον του Κατάρ το οποίο χρηματοδοτεί τον ακραίο ισλαμισμό και υποστηρίζει όλες εκείνες τις χώρες οι οποίες προωθούν τον παν-Ισλαμισμό. Προεξάρχων χώρα σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι άλλη από τη νεο-Οθωμανική Τουρκία του Ερντογάν και των συν αυτώ.

Από το Συριακό εμφύλιο, τη χρηματοδότηση του ISIS ( σε αυτό είχε εμπλακεί περισσότερο και η Σαουδική Αραβία), τη Λιβύη και τη Μπόκο Χαράμ στην υποσαχάρια Αφρική και οργανώσεις εντός της Ευρώπης υπέρ της ισλαμικής εκπαίδευσης.

Η Ευρώπη δεν έχει αντιληφθεί τι έρχεται από τα ανατολικά και τη Βόρεια Αφρική ενώ η Ελλάδα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καταλήγει ακόμα και υπόλογη για την πολιτική που ακολουθεί από το Μάρτιο και μετά στα ανατολικά της σύνορα.

Φυσικά οι δουλέμποροι ανακάλυψαν νέες οδούς για τους “πελάτες” τους ναυλώνοντας ιστιοπλοϊκά στα οποία στοιβάζουν κόσμο και τα στέλνουν γύρω από τη Ρόδο και την Κρήτη και αποβιβάζουν τους ανθρώπους αυτούς στην Ιταλία η οποία έχει δεχθεί σε δύο εβδομάδες περισσότερους από 11.000 λαθρομετανάστες από τη στιγμή που η Ελλάδα πλέον είναι κλειστή.

Όσο περνά ο καιρός, η Ευρώπη θα αρχίσει να μοιάζει με καζάνι που βράζει αφού η βόμβα στα θεμέλιά της υπάρχει ήδη και αυξάνεται.