Νέα Υόρκη: Θέλουν να στεγάσουν μετανάστες σε σχολεία! Και μετά; Σε σπίτια;; – vid

Λίγες εβδομάδες μετά την πρόταση-σοκ του Δημάρχου της αμερικανικής πόλης για στέγαση μεταναστών σε άδεια δωμάτια κατοικιών.

Η διοίκηση του Δημάρχου της Νέας Υόρκης, Eric Adams, εξετάζει τη χρήση κτιρίων δημόσιων σχολείων που θα είναι άδεια το καλοκαίρι για να στεγάσουν προσωρινά τους μετανάστες.

Το εξεταζόμενο μέτρο έχει επιφέρει μεγάλες αντιδράσεις από πολίτες.

Ο κατάλογος των σχολικών κτιρίων έχει καταρτιστεί από το Γραφείο Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης σε συνεργασία με το Γραφείο του Δημάρχου, ανέφεραν πηγές της New York Post.

Πιθανά προσωρινά καταφύγια περιλαμβάνουν το New Dorp HS στο Staten Island, το Mark Twain Middle School for the Gifted and Talented στο Coney Island και το Russell Sage Middle School στο Forest Hills.

Υπάρχουν συνολικά δεκάδες σχολεία που εξετάζονται προσεκτικά για την επεξεργασία και την προσωρινή στέγαση μεταναστών τους επόμενους μήνες.

Και τίθεται το ερώτημα. Μετά το πέρας του καλοκαιριού, όταν τα σχολεία πλέον θα έχουν ανοίξει, που θα βάλουν τις χιλιάδες μεταναστών;;

Σε νέα κέντρα φιλοξενίας, ξενοδοχεία ή μήπως στα άδεια δωμάτια κατοικιών, με τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης να…υλοποιεί την αμφιλεγόμενη πρόταση που είχε κάνει τον περασμένο μήνα;;

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει για τους κενούς χώρους των σπιτιών και παρακάτω τι ετοιμάζεται για τα σχολεία:

απεμπε-EPA-EFE photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί