Μεταναστευτικό πρόβλημα και στη Ρωσία!! «Έκτακτα μέτρα για να μην χάσουμε εδάφη»

Στοκ άνθρωποι μεταφέρονται και στην αχανή Ρωσία του Πούτιν...

«Η Ρωσία πρέπει να λάβει έκτακτα μέτρα στον τομέα του δημογραφικού για να «πολλαπλασιάσει τον λαό της και να παραμείνει μεγάλη δύναμη», δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, μιλώντας στην ετήσια Επισκοπική συνάντηση του κλήρου της Μόσχας.

Κάλεσε να «επενδύσουν» στην ευημερία των ρωσικών οικογενειών, διαφορετικά σύντομα δεν θα υπάρχει κανείς που να ωφεληθεί από τις επενδύσεις στην οικονομία.

«Θα το πω ευθέως: εάν δεν ληφθούν έκτακτα και αποτελεσματικά μέτρα, τότε όχι κατά τη διάρκεια της ζωής αυτής της γενιάς, αλλά ήδη κατά τη διάρκεια των επόμενων γενεών, η Ρωσία μπορεί να πάψει να είναι μια μεγάλη δύναμη, και αυτό σημαίνει την προοπτική της απώλειας των εδαφών της και, πιθανώς, την εξαφάνισή της ως ενιαία χώρα», δήλωσε ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Πρόσφατα ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε επίσης αναφερθεί στην επιτακτική ανάγκη να πολλαπλασιαστούν οι πολύτεκνες οικογένειες στη Ρωσία.

Μεταναστευτικό

«Η κατάσταση με τους μετανάστες που δεν μιλούν ρωσικά και δεν σέβονται τα έθιμα της χώρας έχει χειροτερέψει τον περασμένο χρόνο», υπογράμμισε ο ίδιος σε άλλο σημείο, θίγοντας το θέμα του μεταναστευτικού.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος χαρακτήρισε πρόβλημα την άφιξη πολλών αλλοδαπών μεταναστών στη Ρωσία, καθώς «οι ξένοι δεν καταβάλλουν προσπάθειες να ενταχθούν στην κοινωνία μας ή τουλάχιστον να μάθουν να σέβονται τα θρησκευτικά και πολιτιστικά έθιμα της χώρας μας».

«Σε ορισμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας, η ζωή για τον αυτόχθονα πληθυσμό γίνεται σχεδόν αφόρητη».

Σύμφωνα με τον στενό σύμμαχο του Πούτιν, «η επιθυμία να αποκτήσουν κάποιοι φθηνή εργασία για χάρη βραχυπρόθεσμων οικονομικών οφελών δεν πρέπει να προσελκύει στην πατρίδα μας έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων που δεν έχουν κανένα σεβασμό για τη Ρωσία και των ανθρώπων που την κατοικούν».

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί