Κανονική εισβολή επί Μπάιντεν στις ΗΠΑ! Τα νούμερα δεν λένε ψέματα

Ρεκόρ στις παράνομες διελεύσεις μεταναστών από τον νότο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραψαν τον τρίτο υψηλότερο αριθμό παράνομων διελεύσεων στα νότια σύνορα των ΗΠΑ υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν τον περασμένο Νοέμβριο, αποκάλυψε η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ (CBP) σε πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία.

Τα στοιχεία της CBP αποκάλυψαν ότι υπήρξαν 242.418 παράνομες διελεύσεις στα νότια σύνορα των ΗΠΑ τον Νοέμβριο, ο τρίτος περισσότερος αριθμός παράνομων διελεύσεων σε έναν μήνα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Τζο Μπάιντεν τον Ιανουάριο του 2021.

Οι Ρεπουμπλικάνοι στη Γερουσία διαπραγματεύονται επί του παρόντος με Δημοκρατικούς της Γερουσίας και αξιωματούχους του Λευκού Οίκου για να συμπεριλάβουν αλλαγές στη συνοριακή πολιτική στο συμπληρωματικό νομοσχέδιο Μπάιντεν για να αποτρέψουν τον τεράστιο αριθμό παράνομων διελεύσεων στα σύνορα.

Ο Λευκός Οίκος φέρεται να είναι πρόθυμος να κάνει τέτοιες παραχωρήσεις με αντάλλαγμα οι Ρεπουμπλικάνοι να στηρίξουν το νομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 60 δισεκατομμύρια δολάρια σε πρόσθετη βοήθεια για την Ουκρανία.

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί