την απόφαση ενός δικαστηρίου κατώτερου βαθμού που απαγόρευσε προσωρινά σε πράκτορες της αμερικανικής κυβέρνησης να πραγματοποιούν συλλήψεις που σχετίζονται με τη μετανάστευση στο Λος Άντζελες, χωρίς εύλογη αιτία.
Απορρίπτοντας την προσφυγή της κυβέρνησης Τραμπ για την παύση εφαρμογής της απόφασης του κατώτερου δικαστηρίου, το τριμελές εφετείο αποφάσισε ότι οι ενάγοντες θα μπορούν πιθανώς, ν’ αποδείξουν ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες πραγματοποίησαν τις συλλήψεις επί τη βάσει της εμφάνισης των ανθρώπων, της γλώσσας, αλλά και τόπου της εργασίας τους.
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε την Εθνοφρουρά των ΗΠΑ και Αμερικανούς πεζοναύτες ν’ αναπτυχθούν στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο, αντιδρώντας στις διαδηλώσεις κατά των επιδρομών σε βάρος μεταναστών, σηματοδοτώντας την υπερβολική χρήση στρατιωτικών μέσων για την υποστήριξη αστυνομικών επιχειρήσεων, στο εσωτερικό των ΗΠΑ.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Είσαι τόσο όμορφη!” – Ο Ντόναλντ Τραμπ ενθουσιάστηκε με την Κέιτ Μίντλετον, vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου
- Γάζα: Η Διεθνής Αμνηστία ζητεί να τερματιστεί η υποστήριξη κρατών και εταιρειών στο «σύστημα απαρτχάιντ» και στη «γενοκτονία»
- Γάζα: Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα αποφανθεί εκ νέου για σχέδιο που αφορά την κατάσταση στην περιοχή
- Ακόμα ένα δυστύχημα με νεκρό και τρεις τραυματίες στην Αθήνα
- Προελάσεις σε όλα τα μέτωπα για τους Ρώσους! Τι είπε ο Γκεράσιμοφ
- ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Πρέπει να αποτελέσει πολιτικά παρελθόν»
- «Έκοψαν» εκπομπή κορυφαίου διεθνιστή παρουσιαστή μετά από σχόλια για τον Κερκ, video
- Τι είπαν ο Κάρολος με τον Τραμπ;
- Δίχως τέλος το δράμα των Παλαιστίνιων: Άρον άρον εγκαταλείπουν την πόλη της Γάζας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΓΙΑ

ΕΟΠΥΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΠΑΤΡΑ

ΜΕΤΕΩΡΑ
