• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΗΠΑ – ΜΕΞΙΚΟ: Ποια είναι η οργάνωση BAMN – Ποιος είναι ο ρόλος της και τι έχει πετύχει μέχρι τώρα

ΗΠΑ – ΜΕΞΙΚΟ: Ποια είναι η οργάνωση BAMN – Ποιος είναι ο ρόλος της και τι έχει πετύχει μέχρι τώρα

Χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν στα σύνορα μεταξύ του Μεξικού και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το καραβάνι των μεταναστών, το οποίο ο Τραμπ χαρακτήρισε υποκινούμενο, μέχρι αυτή την ώρα δεν κατάφερε να περάσει στο έδαφος των ΗΠΑ, αφού το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου, βρίσκεται επί ποδός.

Σύμφωνα με την αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα infowars, μια ακροαριστερή οργάνωση, καλεί τους μετανάστες να περάσουν παράνομα τα σύνορα και να πατήσουν στο αμερικανικό έδαφος.

Η οργάνωση BAMN (By Any Means Necessary), θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σύνορα και ότι το καραβάνι των μεταναστών, είναι αναγκαίο να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ. Μάλιστα, στηρίζει ανοιχτά την βίαιη κατάληψη των συνόρων.

Τα Μέλη αυτής της ακροαριστερής οργάνωσης, καλούνε τους ακτιβιστές αλλά και τους μετανάστες, να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να κάνουν μερικές δυναμικές παρεμβάσεις, προκειμένου να καταφέρουν να μπούνε μέσα στις ΗΠΑ.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ, για να διαβάσετε Το κάλεσμα της BAMN!!!!!

Η ακροαριστερή οργάνωση, θεωρεί ότι οι παράνομοι μετανάστες, πρέπει να μπούνε οπωσδήποτε στις ΗΠΑ και τονίζει το γεγονός, ότι και οι Αμερικανοί αλλά και οι Μεξικανοί, τους στηρίζουν, πράγμα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι:

Η αμερικανική κυβέρνηση, έχει δηλώσει ότι δεν είναι κατά των μεταναστών. Δηλώνει αντίθετη όμως, στην εφαρμογή της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων. Θεωρεί (η κυβέρνηση των ΗΠΑ), ότι οι νόμιμοι μετανάστες οι οποίοι θέλουν να εργαστούν και να ζήσουν στις ΗΠΑ, είναι καλοδεχούμενοι ΑΛΛΑ:

Οι παράνομοι μετανάστες δεν είναι (καλοδεχούμενοι)!!!