• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η προειδοποίηση που πρέπει η Ελλάδα να πάρει στα σοβαρά, ΑΛΛΙΩΣ θα έρθουν μεγάλα δεινά στη χώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η προειδοποίηση που πρέπει η Ελλάδα να πάρει στα σοβαρά, ΑΛΛΙΩΣ θα έρθουν μεγάλα δεινά στη χώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρόβλημα του μεταναστευτικού απασχολεί όλες τις χώρες της ΕΕ, μεταξύ αυτών και την Ελλάδα!

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Όπως είναι γνωστό, ο αριθμός των μεταναστών που έχει περάσει παράνομα και μη στη χώρα μας, είναι πάνω από 1 εκατομμύριο και διαρκώς αυξάνεται, αφού οι μεταναστευτικές ροές, όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά εντάθηκαν και πάλι!

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η χώρα μας δεν αποτελεί πλέον χώρα από την οποία οι μετανάστες περνούν για να φτάσουν σε άλλες χώρες της ΕΕ όπως πχ η Γερμανία, η Γαλλία κτλ, αλλά στα 4,5 χρόνια εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μετατραπεί σε χώρα διαμονής των μεταναστών!

Την ώρα που όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, η οποία σταδιακά εξισλαμίζεται όλο και περισσότερο, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, θέτει την απειλή του μεταναστευτικού στις πραγματικές της διαστάσεις και προειδοποιεί τις χώρες της ΕΕ για αυτό που έρχεται.

«Η υπεράσπιση της Ευρώπης ενάντια στη μαζική μετανάστευση είναι ένα κρίσιμο ζήτημα, καθώς εκατομμύρια (μεταναστών) αναμένεται να φτάσουν τα επόμενα χρόνια», προειδοποίησε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.

Αν αυτό ευσταθεί, πράγμα που σας είχαμε γράψει πριν λίγους μήνες στο EL, (θυμηθείτε ΕΔΩ), τότε όπως προβλέπει το σχέδιο της Νέας Τάξης θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας.

Η Ευρώπη πρέπει να καταπολεμήσει το φαινόμενο της μετανάστευσης και ιδίως της παράνομης εισβολής, όρος που δεν αρέσει στους προοδευτικούς, αλλά αποδίδει την αλήθεια.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση Όρμπαν, η κατάσταση σε Αφρική και Ασία, οδηγεί όλο και περισσότερους προς την Ευρώπη. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει η Ευρώπη πρέπει να μείνει χριστιανική και δεν μπορεί να θρέψει και να φιλοξενήσει όλο αυτόν τον αφρικανικό πληθυσμό που έρχεται με το «έτσι θέλω» σε αυτήν.

«Αυτή η κατάσταση θα απαιτήσει ένα πολύ ισχυρότερο σύστημα ελέγχου των συνόρων. Εκατομμύρια θα φτάσουν στην Ευρώπη και ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντά μας θα είναι να υπερασπιστούμε τον λαό μας», πρόσθεσε ο Όρμπαν.

Τόνισε επίσης ότι παγκοσμιοποιητές της Ευρώπης, καλωσορίζουν τη μαζική μετανάστευση ως υποτιθέμενη θεραπεία του δημογραφικού του ευρωπαϊκού πληθυσμού, αντί να εφαρμόζουν πολιτικές που ενθαρρύνουν τους γηγενείς πολίτες να κάνουν μεγάλες οικογένειες.

«Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί θέλουν να νομιμοποιήσουν τη μετανάστευση, πιστεύοντας ότι αυτή είναι η σωστή λύση», σημείωσε.

«Εμείς το βλέπουμε διαφορετικά, το δημογραφικό της κάθε ευρωπαϊκής χώρας πρέπει να επιλυθεί με καλύτερες πολιτικές που στοχεύουν στην δημιουργία οικογενειών. Γι ‘αυτό διοργανώσαμε μια εθνική διαβούλευση, στην οποία εκατοντάδες χιλιάδες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους. Και ακόμη και έτσι, ανήκουμε στη μειονότητα μέσα στην ΕΕ, καθώς αξιοποιήσαμε την ευκαιρία αυτή για να ακούσουμε τη φωνή του λαού μας».

Το ερώτημα παραμένει, συνέχισε: «Πότε θα κατανοήσουν τα ευρωπαϊκά κόμματα ότι η μετανάστευση έχει περισσότερα μειονεκτήματα από ότι πλεονεκτήματα για τις χώρες μας

Τα όσα είπε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ. Την ώρα που οι περισσότερες δυτικές χώρες έχουν ήδη μεγάλο πρόβλημα με το δημογραφικό τους, τα Ηνωμένα Έθνη προβλέπουν ότι ο πληθυσμός της Αφρικής θα «εκραγεί», φτάνοντας τα τέσσερα δισεκατομμύρια μέχρι το 2100, αποτελώντας το 1/3 του κόσμου.

Πλην των στοιχείων του ΟΗΕ όμως, ακόμη μια έκθεση που κυκλοφόρησε από το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει πως μόνο στην υποσαχάρια Αφρική, περίπου 60 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να μετακινηθούν από τις« ερημοποιημένες »περιοχές στη βόρεια Αφρική και την Ευρώπη μέχρι το 2020 και αυτός ο αριθμός είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί μέχρι το 2045».

Το μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες αυτή τη στιγμή, είναι να θεωρούν πως το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν αποτελεί απειλή και πως το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι η διαχείριση των μεταναστών που ήδη έχουν εισέλθει στην Ευρώπη. Δυστυχώς δεν είναι έτσι, αφού οι μεταναστευτικές ροές αυξάνονται διαρκώς.

Επίσης η Ευρώπη, δεν φαίνεται διατεθειμένη, να στραφεί εναντίον της μετανάστευσης, αλλά αντίθετα πολλές χώρες της ένωσης, θεωρούν τους μετανάστες τη λύση στο δημογραφικό πρόβλημά τους.

Η Ελλάδα, πρέπει να πάρει στα σοβαρά αυτή την προειδοποίηση αλλιώς κινδυνεύει με πολιτιστική καταστροφή. Η νέα κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη, δεσμεύτηκε για ισχυρότερη φύλαξη των συνόρων μας και καλύτερες συνεργασίες με την ΕΕ γιαυτόν τον σκοπό.

Σίγουρα από την πολιτική ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι σαφώς καλύτερο. Ωστόσο δεν αρκεί για να προστατευτεί η χώρα, αφού ακόμη κι αν δεν υπήρχαν νέες ροές, το πρόβλημα των ήδη υπαρχόντων μεταναστών θα ήθελε χρόνια για να λυθεί. Σκεφτείτε με τις συνεχόμενες ροές τι μέλλει γενέσθαι!

Η δεξιόστροφη πολιτική του Όρμπαν, όπως και αυτή του Τραμπ, μας δείχνει πως υπάρχει και άλλος δρόμος αντιμετώπισης του προβλήματος του μεταναστευτικού. Το θέμα είναι πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς που να βρίσκεται σε θέση να κυβερνήσει (όχι δήθεν δεξιά αποκόμματα και «πατριωτικά» κόμματα σαν τους ΑΝΕΛ που ξεπούλησαν την Μακεδονία), και να φαίνεται διατεθειμένος να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, αφού απαιτεί σύγκρουση με την ΕΕ και τον ΟΗΕ.

Τέλος, αυτό που επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι πως για να φτάσει για παράδειγμα η Ουγγαρία στο σημείο που έχει φτάσει, χρειάστηκε πάνω από μια δεκαετία, επομένως δεν θα πρέπει κανείς να περιμένει «θαύματα» από την νέα κυβέρνηση, η οποία συν τις άλλοις, έχει στην ατζέντα της το να ξηλώσει όσα περισσότερα μέτρα που πάρθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ μπορέσει για να είναι σε θέση, αρχικά, να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά βίντεο σχετικά με το άρθρο που διαβάσατε. Προσέξτε στο τελευταίο βίντεο, την σχετικά πρόσφατη προειδοποίηση από τη Λιβύη, για τον ερχομό αρχικά 800.000 μεταναστών στην Ευρώπη. Παρατηρήστε πως στη δήλωση του Λιβανέζου πρωθυπουργού, αναφέρεται ότι μέσα σε αυτούς έχει τρομοκράτες και εγκληματίες (02:14), ενώ τέλος προσθέτει πως όλο αυτό «θα είναι καταστροφικό».

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •